Grand Launch of Encorp’s Red Carpet Avenue | Apa Itu The Cube?

Grand Launch Of Encorp’s Red Carpet Avenue saya hadiri
15 September di malam Sambutan Hari Malaysia dan Hari Merdeka 2011 meriah sekali
Ini pengalaman untuk dikongsi
Pengalaman menarik sudah semesti


Sampai sanaje ada “The Cube“..Umm, apa benda ni? Ummm, tertanya-tanya di dalam hati

Carnivale, A Red Carpet Avenue Encorp Stand , Kota Damansara.

A Night Of Celebration dengan kerjasama Main Event Partner, Celcom dan The Cube. The cube lagi, apa The Cube ni? 

Makin tertanya-tanya saya dibuatnya…Tanya a few people around that area, most people tak boleh bagi jawapan yang memuaskan berkenaan The Cube ini.



Celcom Buka Booth juga, Aisehh, memang teruja la dengan Blackberry Torch 9860 ni..

Serendah RM88 sebulan dari Celcom? Umm, umm,tak jauh harganya dari Plan Postpaid Celcom yang saya pakai sekarang. Umm, tempting,tempting….


Yiezaa, Inilah Anak-Anak Merdeka…Merdeka, Merdeka. 
“Selamat Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia”

Merdeka, Merdeka, Meriah….

 Grand Launch of Encorp’s Red Carpet Avenue dirasmikan oleh Tan Sri Muhyiddin bin Yassin Timbalan Perdana Menteri Malaysia

Umm, muncul lagi The Cube? Umm, diorang nak buat persembahan ke?

Blitzerz, Salah satu pasukan Tarian yang membuat Persembahan di Malam itu

Team yang dipimpin oleh “The Cube” bersedia untuk membuat persembahan..
Wahh, Siap ada bendera ” The Cube” lagi?

Fuhh, Manusia berkepala The Cube? Mesti terror diorang menari ni

Meriah, ” The Cube Team” membuat penampilan di malam itu


“The Cube Dance” .Serius respek, bukannya ringan kotak the cube tuu

Persembahan Tarian dari Kumpulan Blitzerz

Selain dari persembahan tarian, ada pancaragam, dan pelbagai lagi. Memang menghiburkan.


Serius, berat juga “The Cube ni”

Oklah, jawapan eyriqazz honestly dapat malam tu dari Staff Celcom. Apa itu The Cube ?

The Cube ini adalah satu portal yang boleh dilayari melalui Internet (http://www.thecube.my) ataupun mobile (http://m.thecube.my) yang menyediakan pelbagai perkhidmatan dan servis  menarik antaranya download ringtone, games, wallpaper,Hot Deals dan pelbagai lagi  khas buat pengguna telefon bimbit.

Layari dan pelbagai “Cube” yang menarik bersesuaian dengan citarasa pengguna seperti

MusiCube – Download pelbagai ringtone menarik dari artis dalam dan luar negara

PlayCube Download pelbagai games yang menarik dan pelbagai
Fun Cube – Pelbagai walpaper yang menarik untuk phone anda
FrenCube – 1st Facebook via SMS hanya RM1 seminggu tanpa had.

Lebih lanjut : The Cube

The Cube? Nampak bestt, Bolehla mencuba selepas ini…

Pakej Blackberry Terbaru “Torch 9860 dan Bold 9900” Bersama Celcom. Teruja-teruja untuk memiliki Blackberry terbaru
Maksud “Encorp Strand, The Red Carpet”
Tawaran Menarik dari Celcom khas Malam itu “RM2,188 untuk both Blackberry Bold 9900 dan Blackberry Playbook” . 

Aiseh, tak cukup budget la pulak malam tu. Kalau tak ,mesti saya rempat. Macam beli BB dapat percuma Playbook. Fuhh, offer yang susah nak dapat di mana-mana.

Overall, both event, persembahan, booth dari Celcom, tawaran Blackberry yang menguja memang membuatkan ‘event’ ini meriah dan mempesona. Kalau la saya tahu awal-awal ada promosi sebegini, mungkin dapatla rembat tawaran RM2,188 dari Celcom tu..

 Grand Launch of Encorp’s Red Carpet Avenue event mempesona
Persembahan menarik dari “Kumpulan The Cube” hati teruja
Terima Celcom and The Cube for the great event adakan lagi di lain masa
Kecil tapak tangan, Sepantas kilat saya ke sana

Comments

  1. Myra Jay says

    Owh baru faham pasal The Cube nieh..

    Ok jugak pakej Blackberry Torch tu..

    Hmmm dok berfikir nak rembat jugak ke tak lagi..heheee

  2. yayath says

    ehh…dekat sangat dengan tempat keje yath..tapi hari tu ingat majlis tu 16hb pagi.rupenya 15hb malam.patut la time yath balik keje pukul 8 tu ramai rela ada kat situ.hehe

  3. tiefazatie says

    pernah je dengar pasal the cube nie..
    tapi..n3 bro la juga yg best nie!
    berbaloi2 pegi event nie kan..dapat gak merasa pakai the cube yg berat tue..pergh..camne la dorg blh menari juga nie..dasat2..

  4. says

    stylo la letak atas kepala cube tu…but dorang nampak ke bila kepala dalam cube tu? Pasal tawaran BB dgn BB Playbook tu apesall tak bagitau awalllllllllllllllll????sumpah murah gila kalau promotion macam tu

  5. says

    rasanya macam okey jer kalau nak perkenalkan ‘the cube’ tu tetapi mengapa wanita harus dijadikan daya penarik nye… adakah kerana ada kriteria tertentu pada wanita dengan itu wanita jadi daya penarik?
    Kalau nak juga letak wanita… haishhhh tak sesuai lah… okeylah kata nak juga ada wanita sebagai penyeri majlis… biarlah bersopan tak cukup bajet ke nak bagi pakaian yang elok-elok sikit … sikit jer…

  6. says

    Salam bro. Sorry for the short notice but can I use some of the photos for my entry? I’d use them first, but if you don’t let, then later I’d take them out. I’d keep the watermark. Boleh ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing