Bestnya Menang RM5,000

Bestnya Kalau Menang RM5,000 macam si DIA ini…

Betulla kata pepatah, Tuah Ayam Nampak di Kaki, Tuah Manusia Siapa yang tahu. Teruja bila membaca entry rakan blogger yang baru saja memenangi RM5,000 Cash dari Contest yang disertainya [ My biggest cash winning so far | RM5k won from Mamil Gold Solid Foundation Contest ].Umm, kalau tidak berani mencuba, sudah tentu tiada habuannya kan?
Yup, diri sendiri pun memang suka join Contest . Lebih teruja bila hadiah ditawarkan agak lumayan. Setakat ini pernah memenangi lebih dari RM10K+ worth of prize by joining and winning contest yang disertai. Antaranya LG HDTV, IPAD 2, Pakej Percutian, Produk dan pelbagai lagi. Memang menguja bila menang Contest ini.
Sebut pasal Contest, ada Contest yang agak menarik dianjurkan oleh Celcom. Cakap lebih banyak dan berpeluang memenangi RM5,000 voucher . Lumayan kan? Cakap banyak pun boleh menang hadiah??
Berbual dan berpeluang memenangi hadiah menarik iaitu RM5,000 Shopping Voucher Untuk 5 pemenang setiap hari dari 15 August 2011 sehingga 30 November 2011. Antara voucher yang boleh dimenangi adalah dari Parkson, Giant, Cold Storage, IKEA, Top Shop dan pelbagai lagi.. More info jom terjahi SINI

Celcom Talk-A-Thon , adakah anda pula yang bakal menjadi pemenang nanti?

More info bolehla terjahi entry eyriqazz sebelum ini di SINI. Oh, bestnya kalau menang hadiah bernilai ribu-ribu kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Bestnya Menang RM5,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.