≡ Menu
Hii gembiranya dalam hati. Semalam Bakal Jutawan yang baruje rembat Samsung Galaxy Tab belanja lunch semalam . Tempat makan lintas jalanje dari ofis Jutawan Hartanah yang Hensem bergaya.

Patut dicontohi. Walaupun jutawan, pekena Maggi je.Ke segan nak “Paww member bro? ” Nampak simple, poket berkepuk2…Miss Dior terliur tu memandang Maggi Mamat hensem di sebelahnya

Bakal Jutawan sempat lagi promote blog eden dengan gadget terbarunya…Mana-mana mesti ada  Je jai

Nasi Goreng Ayam ,Sedapp

Je Jai : Serius woo, Fasha Sandha ajak aku kuar dating..Apa lagi, mengamuk laa wife aku…
Bakal Jutawan : Serius Bro?Abissh, bro terima tak?
Je Jai : Hak3, biarlah rahsiaa..Syuhh,syuhhh….

Agak-agak, siapa yang paling hensem antara bertiga ini yang menjadi Pilihan Miss Dior?
Umm,takyah jawabla…Dah tahu dah jawapannya…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Matjoe 15 September 2011 at 7:23 am

    lain kali order aa nasik goreng kambing telur mata, baru mantap

  • Matjoe 15 September 2011 at 7:36 am

    well actually AE ada top up jugak on the total bill. anyway best dpt jumpak ko sebab last kita lepak sblm raya

  • Pharmalif 15 September 2011 at 8:31 am

    Sedap nampak nasi goreng ayam tu. Hehe.

  • Wan85 15 September 2011 at 9:53 am

    http://wanwidget.com
    waaaaaaaaaaaaaa, saya pon nak jadi jutawan gak, aper aper pon tahniah dan nasi goreng tu nmpk sedap, hehe

  • Shahrul Hairy Shaharuddin 15 September 2011 at 11:14 am

    Insyaallah, bakal2 jutawan semua ni.. =) aminn!

  • Mya 15 September 2011 at 6:19 pm

    alamak lapar pulak tetengah malam ni -_-

  • abang ensem 15 September 2011 at 11:27 pm

    Abang Azhar : Jeles nampak.. hehehe

  • JAI 15 September 2011 at 4:58 pm

    Cehh..aku jugak yang kena…hehe..Miss Dior tuh bukan retis kerr..aku tengok macam retis pun ada. Yang sebelh Miss Dior tuh toksah ceritalah..retis pun kalah..hehe..ehhh..Terima Kasih Mat Joe..next gua payung pulak..hehe

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing