Bakal Jutawan Belanja Makan

by eyriqazz on 15 September 2011

in food

Hii gembiranya dalam hati. Semalam Bakal Jutawan yang baruje rembat Samsung Galaxy Tab belanja lunch semalam . Tempat makan lintas jalanje dari ofis Jutawan Hartanah yang Hensem bergaya.

Patut dicontohi. Walaupun jutawan, pekena Maggi je.Ke segan nak “Paww member bro? ” Nampak simple, poket berkepuk2…Miss Dior terliur tu memandang Maggi Mamat hensem di sebelahnya

Bakal Jutawan sempat lagi promote blog eden dengan gadget terbarunya…Mana-mana mesti ada  Je jai

Nasi Goreng Ayam ,Sedapp

Je Jai : Serius woo, Fasha Sandha ajak aku kuar dating..Apa lagi, mengamuk laa wife aku…
Bakal Jutawan : Serius Bro?Abissh, bro terima tak?
Je Jai : Hak3, biarlah rahsiaa..Syuhh,syuhhh….

Agak-agak, siapa yang paling hensem antara bertiga ini yang menjadi Pilihan Miss Dior?
Umm,takyah jawabla…Dah tahu dah jawapannya…
  • Matjoe 15 September 2011 at 7:23 am

    lain kali order aa nasik goreng kambing telur mata, baru mantap

  • Matjoe 15 September 2011 at 7:36 am

    well actually AE ada top up jugak on the total bill. anyway best dpt jumpak ko sebab last kita lepak sblm raya

  • Pharmalif 15 September 2011 at 8:31 am

    Sedap nampak nasi goreng ayam tu. Hehe.

  • Wan85 15 September 2011 at 9:53 am

    http://wanwidget.com
    waaaaaaaaaaaaaa, saya pon nak jadi jutawan gak, aper aper pon tahniah dan nasi goreng tu nmpk sedap, hehe

  • Shahrul Hairy Shaharuddin 15 September 2011 at 11:14 am

    Insyaallah, bakal2 jutawan semua ni.. =) aminn!

  • JAI 15 September 2011 at 4:58 pm

    Cehh..aku jugak yang kena…hehe..Miss Dior tuh bukan retis kerr..aku tengok macam retis pun ada. Yang sebelh Miss Dior tuh toksah ceritalah..retis pun kalah..hehe..ehhh..Terima Kasih Mat Joe..next gua payung pulak..hehe

  • Mya 15 September 2011 at 6:19 pm

    alamak lapar pulak tetengah malam ni -_-

  • abang ensem 15 September 2011 at 11:27 pm

    Abang Azhar : Jeles nampak.. hehehe

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: