≡ Menu
Hii gembiranya dalam hati. Semalam Bakal Jutawan yang baruje rembat Samsung Galaxy Tab belanja lunch semalam . Tempat makan lintas jalanje dari ofis Jutawan Hartanah yang Hensem bergaya.

Patut dicontohi. Walaupun jutawan, pekena Maggi je.Ke segan nak “Paww member bro? ” Nampak simple, poket berkepuk2…Miss Dior terliur tu memandang Maggi Mamat hensem di sebelahnya

Bakal Jutawan sempat lagi promote blog eden dengan gadget terbarunya…Mana-mana mesti ada  Je jai

Nasi Goreng Ayam ,Sedapp

Je Jai : Serius woo, Fasha Sandha ajak aku kuar dating..Apa lagi, mengamuk laa wife aku…
Bakal Jutawan : Serius Bro?Abissh, bro terima tak?
Je Jai : Hak3, biarlah rahsiaa..Syuhh,syuhhh….

Agak-agak, siapa yang paling hensem antara bertiga ini yang menjadi Pilihan Miss Dior?
Umm,takyah jawabla…Dah tahu dah jawapannya…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Matjoe 15 September 2011, 7:23 am

    lain kali order aa nasik goreng kambing telur mata, baru mantap

    Reply
  • Matjoe 15 September 2011, 7:36 am

    well actually AE ada top up jugak on the total bill. anyway best dpt jumpak ko sebab last kita lepak sblm raya

    Reply
  • Pharmalif 15 September 2011, 8:31 am

    Sedap nampak nasi goreng ayam tu. Hehe.

    Reply
  • Wan85 15 September 2011, 9:53 am

    http://wanwidget.com
    waaaaaaaaaaaaaa, saya pon nak jadi jutawan gak, aper aper pon tahniah dan nasi goreng tu nmpk sedap, hehe

    Reply
  • Shahrul Hairy Shaharuddin 15 September 2011, 11:14 am

    Insyaallah, bakal2 jutawan semua ni.. =) aminn!

    Reply
  • JAI 15 September 2011, 4:58 pm

    Cehh..aku jugak yang kena…hehe..Miss Dior tuh bukan retis kerr..aku tengok macam retis pun ada. Yang sebelh Miss Dior tuh toksah ceritalah..retis pun kalah..hehe..ehhh..Terima Kasih Mat Joe..next gua payung pulak..hehe

    Reply
  • Mya 15 September 2011, 6:19 pm

    alamak lapar pulak tetengah malam ni -_-

    Reply
  • abang ensem 15 September 2011, 11:27 pm

    Abang Azhar : Jeles nampak.. hehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »