Aiskrim Haagen Dazs Yang Serius Sedap

Semasa singgah di AEON Bukit Tinggi, Klang, Isteri belanja Aiskrim Haagen Dazs. Dah lama teringin nak makan aiskrim ni, dulu masa kat oversea selalu juga pekena Aiskrim ni. Serius sedap..So this time, hasrat di hati tertunai juga :

Aiskrim Haagen Dazs,Serius sedap. 9/10
Satu bekas ni RM10+ juga ni…Kongsi bertiga..Hik3

Sedapnya Papa..Alisya suka ‘kuping’ aiskrim tu

Fuhh,Lazattt…

Marvellouss..
Kalau Aiskrim Baskin Robbins sudah lazat, Haagen Dazs ini lagi sedap bak kata Isteri. For me, cam lebih kurangje. Both sedap, both mahal..Hik3…


Si Awek Jelita asyik menjeling-jelingku…Hik3..

Haagen Dazs AEON Bukit Tinggi, Klang
Jom terjah,tak jauh dari rumah Je Jai ni, kita mintak dia belanja…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Aiskrim Haagen Dazs Yang Serius Sedap

Leave a Reply to @ku d! sin!e Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.