Tupperware Brands Carnival 2011, Midvalley Exhibition Centre

Tupperware Brands Carnival 2011, Midvalley Exhibition Centre
13-14 August 10 pagi-9 malam

Semalam, atas desakan Isteri, sempatla terjahi Tupperware Brands Carnival di Midvalley. Dah namapun Hantu Tupperware, tak sah kalau tak terjah kan? 


Antara Barangan yang ditawarkan. Cash and Carry

Privilege Purchase for Members Only (umm, kad isteri dah expired)

Kaunter pendaftaran. Ada lucky draw . Tapi tak pastila pula pukul berapa

Cantik Pintu Masuk. Macam Akuarium pun ada

Honestly, Hall untuk Tupperware brands Carnival ni antara yang paling cantik dan selesa untuk terjahi. Main reason tak banyak gerai di dalamnya dan susunan serta pilihan warnanya memang menyejukkan mata lebih-lebih lagi di bulan puasa ini.


Rambang Mata si Isteri


Sales & Counter Service

Everyday Tips

Ada games. 5 kupon Rm10. Umm, tak sempat beli & main. Ramai orang time ni

Overall, Isteri cakap memang harga menarik cuma lebih kepada member Tupperware. Sayang, kad tupperware Isteri dah expired. Dah nak raya ni, dia taknak renew lagi. Dushh, dussh, nasib baik tak ramai orang. Turn out beli la juga a few barangan tupperware dlm RM40. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Tupperware Brands Carnival 2011, Midvalley Exhibition Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.