Suasana di Bazaar Ramadhan Sentul

Minggu lepas, on the way pulang dari kerja, sempatlah saya terjahi Bazaar Ramadhan Sentul yang bersebelahan dengan Jalan Genting Klang. Boleh tahan juga kemeriahannya :
Dek kerana ramai yang beratur untuk Murtabak , eyriqazz pun join sekali
Ramai orang beratur, tentu sedap ni
Yummy, Murtabak suatu kemestian di mana-mana Bazaar Ramadhan
Murtabak ayam menjadi pilihan saya. Alisya memang suka murtabak
Yup, boleh tahan sedap murtabak ni
Meriah, penuh orang. No wonder rakan saya dulu berniaga di Bazaar ramadhan katanya sehari boleh untung minimum dalam RM300.Fuhh, sebulan tak RM9 ribu tu?
Chicken Wing. Umm, kali ni tengok je
Kuih Muih Pencuci mulut
Nasi Kukus Ayam Berempah. Umm, Ayam Dara takde ke?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Suasana di Bazaar Ramadhan Sentul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.