Small Contest | 989898,999999 dan 1,000,000

Small Contest lagi..Mudah je, kali ni eyriqazz looking for :

989898, 999999, dan 1,000,000 dan Users Online tertinggi

Tahniah buat Nanakimie yang berjaya capture no. 989898 (hadiah telahpun ditransferkan)


Dah almost 2 tahun berblog secara aktif, baru nak cecah 1 juta UV. Hik3, yerlah,blog Cap Ikan Ayam Goreng. Tak macam blogger Gonjeng yang bulan ni baru je Cash Out RM5,000+ dari Nuffnang. Tahniah Cik Epal, dengan hits/populariti u, memang u deserve it.Fuhh, kalah gaji saya sebulan tu…

Ohh, berbalik kepada Small Contest ni. The first person yang berjaya capture nombor di atas sila e-mailkan kepada iman1237@hotmail.com. Antara hadiah yang ditawarkan :


Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga bernilai RM10 . Limited edition, hanya 500,000 unit yang dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia untuk yang berjaya capture no. 1,000,000

2) untuk nombor 989898 dan 999999 hadiahnya adalah RM10 Cash/Top up.

Special prizes, untuk user yang berjaya capture jumlah online tertinggi di eyriqazz.com sehingga no. 1,000,000 ni keluar akan memenangi ………… Special prize, kenalah rahsiakan dulu…(e-mailkan ke iman1237@hotmail.com juga)

Good Luck… 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Small Contest | 989898,999999 dan 1,000,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.