Santai di Swimming Pool Sutera Harbour Resort

One of the best pasal Sutera Harbour Resort ini adalah swimming pool nya. Memang cantik, view mengadap ke Pantai dan lain dari yang lain. So, memang rugilah kan kalau menginap sini tak mandi di swimming pool nya kan?


Cantik kan view nya? Tepi Pantai, Santai

Jom terjun. Di sebelahnya ada Mandara Spa tepi pantai dan juga Restoran kecil. Tapi agak mahalla

Fuhh, kalau pekena Spa ni syok juga. Hik3..

View mengadap ke Hotel pula

Bukan main seronok lagi Alisya bermain air di swimming Pool

Papa, air yang tenang jangan disangka tiada buaya kan? Ada buaya tak Papa dalam swimming Pool ni?

Happy Moments..

Bang, Bang, Swimming kat sini tak boleh pakai T-Shirt
Dussh, camne nak ‘hide’ badan yang seksi dan ketul-ketul macam Darkbatman camni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Santai di Swimming Pool Sutera Harbour Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.