Perodua TweckBot Terjahi Sekolah Isteri

Finally, dengan hanya satu tweet weekend lepas ke twitter @MYPerodua  , semalam seperti dijanjikan ianya tiba ke destinasi seterusnya iaitu Wangsa Maju. Selepas berbalas sms dari wakil perodua itu, pihak Perodua Tweckbot datang menerjah sekolah isteri di Setiawangsa untuk Car check percuma :
Cantik juga kan kereta Perodua Tweckbot ni kan?
Kereta Myvi isteri tak sempat diambil gambar ketika car check. Ni kereta rakan Isteri yang turut join sekali
Car check dilakukan di depan  Isteri dan rakan-rakan
Tayar ni kurang angin ni..Hik3..itu mungkin yang diperkatakan kepada rakan Isteri
3 Pekerja Perodua TweckBot tengah menjalankan tugas
Ok, who’s next?
Details Check Up. Free of charge. For service maintenance bawa je Inspection Checklist ni dan dapat 15% diskaun. Menarik, bolehla buat service sebelum pulang ke kampung akhir bulan nanti.
Overall, puas hati, dengan hanya satu tweet minggu lepas, Perodua TweckBot datang menerjah dan buat Car Check Up di sekolah isteri seperti dijanjikan. Bukan setakat kereta Isteri, kereta rakan-rakan Perodua Isteri yang lain selama 3 orang yang pun turut di check kan juga pada masa yang sama. All of them puas hati dan gembira.

Perodua Tweckbot – Ekslusif kepada pemilik kenderaan Perodua

Special thanks to Ads from Nuffnang, dari ads inilah saya requestkan Car Check Up
Details about Perodua Tweckbot. Follow @MYPerodua di twitter
Video Intro on Perodua Tweckbot

Lokasi Perodua Tweckbot sepanjang August 2011

Tips – Kalau lokasi tempat kerja/rumah anda mereka bakal menyinggah, bolehje teruskan twit kan mereka di @MYPerodua. Later on diorang akan call untuk follow up bila dah sampai ke lokasi tersebut. Cam kes saya, twit kan hari Sabtu, lokasi saya hari Rabu. Pagi rabu diorang call n terjahi sekolah Isteri. Yup, ofis pun diorang pergi.


More details terjahi SINI –> Perodua Tweckbot
Check up percuma dah dapat, oh alangkah best kalau dapat menang Contest Lebih Ikhlas, Lagi Best juga dari Perodua. Blela beraya sakan….
Once again, thanks Perodua Tweckbot for free car check up dan diskaun 15% yang bakal diberikan bila buat servis nanti. Muaahhhss, sayang Perodua.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Perodua TweckBot Terjahi Sekolah Isteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.