Menu Berbuka Puasa Hari kedua 2011

Menu Berbuka Puasa hari kedua tahun ni. Dah nama pun both bekerja dan tak sempat memasak, terjahi Bazaar Ramadhan je la jawabnya. Hik3, first time try makanan ni :
Nasi Hujan Panas
Ini gara-gara entry mengidam tahun lepas Juadah Berbuka Puasa Bersama Kak Ina KL . Nyam2,sedap juga berbuka puasa dengan Nasi hujan panas ni. Tapi ,kalau dapat merasa nasi hujan panas kak ina kl, tentu lebih menggiurkan, kan?

Chicken Wing, RM1.50 satu
So far sedap juga. Tapi still tak boleh lawan Chicken Wing Kota Kinabalu. Ohh,tak sabarnya nak pergi kota kinabalu bulan 11 nanti. Nyam3, berkeroncong perut ini.

Sira Pisang, one of my favourite.Tapi kali ni agak keras la pula skit
Lain-lain juadah berbuka puasa hari kedua bersama Isteri , Mother & Father in law, adik ipar dan Alisya
Hari ini, wifey cakap menu berbuka puasa : mak mertua nak masak. Nyam2, tentu sedap. Masakan Kelantan memang ada kelainan tersendiri.

P/s : Apa pula agaknya menu berbuka puasa korang hari ini?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Menu Berbuka Puasa Hari kedua 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.