Mandara Spa di Sutera Harbour Resort

by eyriqazz on 4 August 2011

Memang seronok bila our Honeymooner’s Package termasuk dengan Mandara Spa di Sutera Harbour Resort. Di hari terakhir sebelum pulang, sempatlah terjahi Mandara Spa ini :
Mandara Spa. Apa yang berbeza Spa di sini ya?
Resort/Hotel bertaraf 4 bintang, surely Spa ni pun bestkan?

Love this Quote : ” Beauty in things exists in the mind that contemplates them”

10 minutes Floral Footbath

Memang syiok, direndamkan kaki dalam floral footbath tu dan diberus-berus dengan wangian . Lega rasa kaki dibuatnya.

Air Halia. Pahit…Yang pahit tu la ubat kan?

15 minutes Aromatherapy Jacuzzi or Floral Bath

Memang best berendam bersama Isteri di Jacuzzi di sambil bakai kain batik. Hik3, seksi woo. Teruja sampaikan Alisya pun join sekali . Fuhh, memang best pekena Jacuzzi dengan airnya yang panas-panas suam.

  ~ 50 minutes Balinese Body Massage 

The best Part, Balinese Body Massage. Lega dan best especially dah dua hari berjalan, beraksi dan etc di Kota Kinabalu ni. So, pekena massage ni memang best dan santai. Sekejap je rasa 50 minit tu berlalu.

Sebelum pulang, sempatla tanya tukang urut tu, kalau datang sendiri tanpa pakej, berapa harga pakej urut ni. Umm ,tak mahal RM350 je seorang? Fuhh, tak mahal 350 sorang?Mahu cirit birit nak membayarnya for us.  Well, dapat yang free of course lagi best kan? Hik3…

* Special thanks to Astro dan Nuffnang for Sponsoring the Prize and Organizing the Contest .

Previous post:

Next post: