(Lunch) Ikan Bakar Pasar Filipina

Malam pertama Dinner dan pekena Ikan Bakar Pasar Filipina. Keesokan harinya, masih teruja. Lunch la pula di sini kembali,cuma pilih gerai yang lain pula (P/s : bagi yang tak tahan godaan berpuasa,sila click X). Hik3…Ini pengalaman sebelum berpuasa.
Fuhh,meleleh Air Liur. Tak keruan nak pilih yang mana satu
Pekena Ketam pun sedap ni..Nyam2,terliur sudah
Menanti penuh Sabar….
Sotong Bakar, delicious..Terbaik..RM12
Ketam, ketam Sabah memang sedap. Besar-besar pulaktu. RM15
Jemput makan….Yummy, adussh,kecur air liur
Kerapu lagi.Saya memang penggemar ikan kerapu. Saiz sederhana RM18
Nyam2,sedap…Memang puas hati
Memang sedap,tak puas hati.Dah habis lauk2, tambah lagi Ikan Merah bakar, RM8. Habis saya ratah seorang.Fuhh,memang fresh dan segar. Sedap sangat sehh.


Action speak for itself..Licin…
Ikan bakar belakang Pasar Filipina memang sedap dan terbaik. Murah,fresh, dan ……….fuhhh, buat saya terliur dan tak sabar nak terjahi Sabah lagi.Wait for me, Nov 11 kami datang lagi….

Comments

  1. Mama Zharfan says

    seafood yg murah+segar adalah one of besh part of sabah….moga2 ada rezeki me utk ke sana one day :)

  2. *∽ IZAN ∽* says

    sungguh menduga iman di bulan puasa yg mulia ini.. aduh duh duh..!!!

    wajib cari sotong bakar kalau gi sana nehh!

  3. lady sue says

    memang best makan kat sini.. makan sampai tak nampak telinga… especially yang bakar2 tu cecah dengan asam mangga n rumpai laut.. tak nampak dah orang sebelah menyebelah, sampaikan sebelum balik flight malam pun sempat lagi menyinggah kat sini… heheheh..

    http://ladysuerauf.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing