Kopi Tenom dari Sabah

Masa terjahi Sabah, Mr Jocko rekomenkan kat saya untuk try Restoran dan pekena Kopi tenom yang tak jauh dari Sutera Harbour Resort.Tak sempat pekena kopi tenom, saya belije pek kopi “O” 2 in 1 dekat Pasar Filipina. Umm, kata Mat Joe : Kopi Tenom – Probably The Best Coffee In Malaysia .
Jom pekena kopi tenom :
Kopi Tenom. Cantik bungkusannya. Aduhai,tak tahula pula ada perisa Cafe Latte cam Mat Joe try tu
Memang pekat warnanya. Kawww…
Kaw dan sedap…Saya tambahkan sedikit gula…Hik3..
Overall, memang puas hati pekena kopi tenom. Kaww, dan memang terasa kelainan kopinya. Cuma, bila dah minum ni, hak3,memang susah la skit nak tidur. Kaww sangat. Kalau pekena time nak stay up memang sesuai laa Kopi tenom ni.
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Malaysia saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

P/s : Korang pernah try kopi tenom?Amcam,best tak?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Kopi Tenom dari Sabah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.