Kedai Gunting Rambut Adik Bongsuku di Kampung Rhu Rendang, Marang

Alhamdulillah, sambungan dari entry INI . Balik kampung ni sempatlah terjahi kedai gunting rambut adik bongsuku . Dia join buka business dengan salah seorang abangni. So, on the way pulang dari Bazaar ramadhan sempatlah singgah sekejap :


Kedai Gunting Rambut Adikku, Rhu Rendang. Tak jauh dari Masjid Kg. Rhu Rendang

Adikku tengah guntingkan rambut pelanggan

Alhamdulillah, dekat nak raya ni, murah skit rezeki adik bongsuku ni. Berpusu-pusu orang datang nak gunting rambut, sampaikan jiran-jiran kat rumah pun ada anak-anak yang datang mahu gunting rambut sekali. Syukur, rezeki raya buat adik bongsuku.



Haa, Hargapun berpatutan. Dalam RM7-8 je untuk dewasa. Kedai gunting ada aircond.

Sebelum terlupa, untuk lelaki saja. Pernah perempuan datang nak guntingkan rambut

So,bagi pembaca yang duduk terengganu, sila-silalah berkunjung ke kedai Gunting Adik saya ni. Tolong promote2kan sekali…Kedai gunting dibuka dari pukul 11 pagi sehingga malam. Jemput-jemputla berkunjung dan bawa sahabat handai ya…

UPDATED – Adik saya kini telah membuka Kedainya sendiri. Lokasinya :

Sebelah Shell Rhu Rendang @ Sebelah Kedai RM2
Kampung Rhu Rendang, Marang, Terengganu…

Jemput-jemputla singgah ke kedai baru adik saya ya..Adik saya tidak bergunting rambut lagi di kedai di atas…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Kedai Gunting Rambut Adik Bongsuku di Kampung Rhu Rendang, Marang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.