Kalau Dah Ensem


Abang Ensem berbaju hijau senyuman manis sekali
Orangnya Sempoi, Jutawan Hartanah cemburunya hati
Perasan Ensem, Kalau dah Ensem apa nak dikata lagi
Tengok rupanya tentu ramai yang tergoda sudah semesti

Bro Framestone jejaka kacak turut tumpang sekaki
Trademark Jaket kuning sejak first time kujumpa hinggala kini
Baru terima bayaran, alahai taknak belanja ke kami?
Kecil tapak tangan, saya bawa satu lori

Je Jai oh Je Jai, kemana-mana asyik-asyik dia lagi
Nak buat camne, makin famous business baru bakal menyusul tak lama lagi
Gambir Sarawak Asli sudah semesti  murah sekali
Mahu tempah, cepat-cepat ada promosi sempena raya ini

Kalau Dah Ensem, ke empat-empat ada keistimewaan tersendiri
Kalau dah bertemu pot-pet pot pet kalahkan kaum Isteri
Oh, Penangan Abang Ensem sudah hinggap ke Pipi
Bilakah pula penangan “Jutawan Hartanah” bakal menerjah kami?

 Kalau dah hensem, kentut pun bau wangi
Itulah abang ensem rupanya ada Isteri cantik sekali
No wonder, Awek “Cun/Hot” kanan dan kiri hanya dijeling buat tidak peduli
Itulah kelebihan Kalau dah Ensem buat apapun semuanya jadi
Fuh kanan, fuhh kiri
Semoga terjah aura Jutawan ke Eyriqazz pula tak lama lagi

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Kalau Dah Ensem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.