≡ Menu
Juadah Berbuka Puasa dari Bazaar Ramadhan Danau Kota semalam, mudah dan cepat bagi both yang bekerja macam kami dan tak sempat nak masak.
Laksa Kelantan Kuah Masak Lemak
Yummy, memang sedap
Sudah a few Bazaar Ramadhan yang saja terjahi, first time jumpa Laksa Kelantan Masak lemak ni. Memang sedap dan puas hati. Next time bolehla terjahi lagi .For wifey n adik ipar, saya belikan nasi kerabu, okla kata mereka.
Ayam Kebab. RM5 .Sedap juga. Abang-abang “Macho” yang berniaga
Murtabak ayam. RM3. Of course untuk Alisya. Kegemarannya
Kuih Muih. Bolehla…Tak sesedap kuih muih di Bazaar Ramadhan di Terengganu or Kelantan
Kuih Cara. Umm, Indah rupa dari rasa…Nyesal beli…Huk3…
P/s : Hari ini nak terjahi Bazaar Ramadhan mana pula? Any suggestion?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • syaida 9 August 2011 at 6:39 am

    Bazaar Ramadhan Kelana Jaya =)

  • Cinderella 9 August 2011 at 6:50 am

    wow menyelerakan :)

  • KiD 9 August 2011 at 7:13 am

    aku suka laksa kelantan!! jap lagi nak cari nih.. hahahaa
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/08/dugaan-berpuasa-seorang-daddy.html

  • ..aZhAri.cOm.. 9 August 2011 at 7:18 am

    adei.. silap tertengok mkanan.. tertelan air dah ni ha.. haha

  • ArELeEz 9 August 2011 at 7:36 am

    bazaar ramadhan teluk intan plak! he3..

  • Joy 9 August 2011 at 8:36 am

    tmn melati? ;)

  • echa takashimaya 9 August 2011 at 8:59 am

    air jagung bazar ramadhan PKNS bangi, terbaik!

  • mahfudzah 9 August 2011 at 1:06 pm

    mak ai.bnyk gile makan.haha

  • webmarhaen 9 August 2011 at 3:19 pm

    ummm delicious

  • ain fathihah 9 August 2011 at 9:08 am

    yum3. berselera tgk.

  • Syarih 9 August 2011 at 9:09 am

    suka sangat…dah lama tak pekena. Bro..raya nanti leh buat sy nak melawat bro eheh…nak pekena laksa nih…

  • Wan Gerrard 9 August 2011 at 3:14 pm

    bazaar ramadhan bandar kinrara huhu

  • sW33tdARLiNG 10 August 2011 at 4:39 am

    walaupun cuma di danau kota, tp takde chance lagi nak jejak kaki.. balik umah gegas2 tuk memasak..

  • madammondoq 10 August 2011 at 9:19 am

    i suka laksam!!! tapi laksa yang tu tak berapa pulak..

    kuih hijau tu memang susah nak cari yg sodap..

  • Fazlinil Irma 10 August 2011 at 2:07 pm

    bazar ramadhan wangsa maju. kata kawan saya sedap. saya jugak yg lalu saja bazar ramadhan danau kota. konon masih bertahan masak sendiri. :)

  • sweetkurma 23 July 2012 at 4:39 am

    baazar yang ku terjah setiap hari :D

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing