≡ Menu
Juadah Berbuka Puasa dari Bazaar Ramadhan Danau Kota semalam, mudah dan cepat bagi both yang bekerja macam kami dan tak sempat nak masak.
Laksa Kelantan Kuah Masak Lemak
Yummy, memang sedap
Sudah a few Bazaar Ramadhan yang saja terjahi, first time jumpa Laksa Kelantan Masak lemak ni. Memang sedap dan puas hati. Next time bolehla terjahi lagi .For wifey n adik ipar, saya belikan nasi kerabu, okla kata mereka.
Ayam Kebab. RM5 .Sedap juga. Abang-abang “Macho” yang berniaga
Murtabak ayam. RM3. Of course untuk Alisya. Kegemarannya
Kuih Muih. Bolehla…Tak sesedap kuih muih di Bazaar Ramadhan di Terengganu or Kelantan
Kuih Cara. Umm, Indah rupa dari rasa…Nyesal beli…Huk3…
P/s : Hari ini nak terjahi Bazaar Ramadhan mana pula? Any suggestion?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • syaida 9 August 2011, 6:39 am

    Bazaar Ramadhan Kelana Jaya =)

    Reply
  • Cinderella 9 August 2011, 6:50 am

    wow menyelerakan :)

    Reply
  • KiD 9 August 2011, 7:13 am

    aku suka laksa kelantan!! jap lagi nak cari nih.. hahahaa
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/08/dugaan-berpuasa-seorang-daddy.html

    Reply
  • ..aZhAri.cOm.. 9 August 2011, 7:18 am

    adei.. silap tertengok mkanan.. tertelan air dah ni ha.. haha

    Reply
  • ArELeEz 9 August 2011, 7:36 am

    bazaar ramadhan teluk intan plak! he3..

    Reply
  • Joy 9 August 2011, 8:36 am

    tmn melati? ;)

    Reply
  • echa takashimaya 9 August 2011, 8:59 am

    air jagung bazar ramadhan PKNS bangi, terbaik!

    Reply
  • ain fathihah 9 August 2011, 9:08 am

    yum3. berselera tgk.

    Reply
  • Syarih 9 August 2011, 9:09 am

    suka sangat…dah lama tak pekena. Bro..raya nanti leh buat sy nak melawat bro eheh…nak pekena laksa nih…

    Reply
  • mahfudzah 9 August 2011, 1:06 pm

    mak ai.bnyk gile makan.haha

    Reply
  • Wan Gerrard 9 August 2011, 3:14 pm

    bazaar ramadhan bandar kinrara huhu

    Reply
  • webmarhaen 9 August 2011, 3:19 pm

    ummm delicious

    Reply
  • sW33tdARLiNG 10 August 2011, 4:39 am

    walaupun cuma di danau kota, tp takde chance lagi nak jejak kaki.. balik umah gegas2 tuk memasak..

    Reply
  • madammondoq 10 August 2011, 9:19 am

    i suka laksam!!! tapi laksa yang tu tak berapa pulak..

    kuih hijau tu memang susah nak cari yg sodap..

    Reply
  • Fazlinil Irma 10 August 2011, 2:07 pm

    bazar ramadhan wangsa maju. kata kawan saya sedap. saya jugak yg lalu saja bazar ramadhan danau kota. konon masih bertahan masak sendiri. :)

    Reply
  • sweetkurma 23 July 2012, 4:39 am

    baazar yang ku terjah setiap hari :D

    Reply
    • Eyriqazz 23 July 2012, 5:18 am

      Owwh,blela pergi sini hari ini….

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »