≡ Menu
Wah,ada restoran baru buka di Jusco Wangsa Maju. Hot & Roll namanya. Nampak cam ramai yang beratur, restoran ala-ala pancake ni. Apa lagi, kami pun terjahi sekali. Sebelahje dengan CoolBlog yang memang kegemaran Isteri :
Hot & Roll Jusco Wangsa Maju
Pisang..Nyam2….
This one Chapati kot.Makcik sebelah yang order
Pisang tambah coklat. Terangkat.
Nyam2, Yummy
Overall, boleh tahan juga kesedapannya. Rangup, Crunchy dan sedap. Tapi wifey cakap yang dekat Wangsa Walk lagi sedap. Umm, kena try yang dekat wangsa Walk la pula lepas ni….



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Dilakochan 23 August 2011 at 7:58 am

    Lamaaaanya x pekana hot n rolls!!
    Kite suka chicken n cheese paratha dia!

    Satu x puas rasanya! >.<

  • Mama Zharfan 23 August 2011 at 8:13 am

    nak try gaklah..nampak yum yumm tu :)

  • Oh Oeya 23 August 2011 at 8:17 am

    Cam lempeng je!

  • Ijah EmoTemo 23 August 2011 at 8:55 am

    dah lama xmkn benda ni. heheh. nnt lps raya nk terjah wangsa walk la nk mkn! hihi.

  • yangbaik 23 August 2011 at 9:52 am

    nampak jer dah macam sedap … tak tau lagi… rasanya dah tentu sedap habis…

  • Fazlinil Irma 23 August 2011 at 8:39 am

    eyriqazz.. tutti frutti dah buka cawangan baru dekat platinum walk. dah dekat sgt nak terjah sana kan.

  • Miss Anisah 23 August 2011 at 10:25 am

    Kul 6.30 petang tengok makanan mcm ni, telan air liur lak anisah… Sabaaa….

  • Myra Jay 24 August 2011 at 12:16 am

    Nampa sedap, tapi kat Penang nie blom ada lagi, camne nak try nieh ;-)

  • ella 24 August 2011 at 8:20 am

    xpnh try yg pisang..
    asyik ambik krispy chicken cheese je..

  • sW33tdARLiNG 24 August 2011 at 2:50 am

    x penah try

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing