≡ Menu
Wah,ada restoran baru buka di Jusco Wangsa Maju. Hot & Roll namanya. Nampak cam ramai yang beratur, restoran ala-ala pancake ni. Apa lagi, kami pun terjahi sekali. Sebelahje dengan CoolBlog yang memang kegemaran Isteri :
Hot & Roll Jusco Wangsa Maju
Pisang..Nyam2….
This one Chapati kot.Makcik sebelah yang order
Pisang tambah coklat. Terangkat.
Nyam2, Yummy
Overall, boleh tahan juga kesedapannya. Rangup, Crunchy dan sedap. Tapi wifey cakap yang dekat Wangsa Walk lagi sedap. Umm, kena try yang dekat wangsa Walk la pula lepas ni….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Dilakochan 23 August 2011, 7:58 am

    Lamaaaanya x pekana hot n rolls!!
    Kite suka chicken n cheese paratha dia!

    Satu x puas rasanya! >.<

    Reply
  • Mama Zharfan 23 August 2011, 8:13 am

    nak try gaklah..nampak yum yumm tu :)

    Reply
  • Oh Oeya 23 August 2011, 8:17 am

    Cam lempeng je!

    Reply
  • Ijah EmoTemo 23 August 2011, 8:55 am

    dah lama xmkn benda ni. heheh. nnt lps raya nk terjah wangsa walk la nk mkn! hihi.

    Reply
  • yangbaik 23 August 2011, 9:52 am

    nampak jer dah macam sedap … tak tau lagi… rasanya dah tentu sedap habis…

    Reply
  • Fazlinil Irma 23 August 2011, 8:39 am

    eyriqazz.. tutti frutti dah buka cawangan baru dekat platinum walk. dah dekat sgt nak terjah sana kan.

    Reply
  • Miss Anisah 23 August 2011, 10:25 am

    Kul 6.30 petang tengok makanan mcm ni, telan air liur lak anisah… Sabaaa….

    Reply
  • Myra Jay 24 August 2011, 12:16 am

    Nampa sedap, tapi kat Penang nie blom ada lagi, camne nak try nieh ;-)

    Reply
  • ella 24 August 2011, 8:20 am

    xpnh try yg pisang..
    asyik ambik krispy chicken cheese je..

    Reply
  • sW33tdARLiNG 24 August 2011, 2:50 am

    x penah try

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »