Halaqah Sentuhan Qalbu | Penguat Semangat Adikku

Halaqah Sentuhan Qalbu , Setiap Selasa, 10 malam di TV9
(Credit picture to AdmiralHafiz )
Honestly, eyriqazz tak pernah tengok cerita Halaqah Sentuhan Qalbu ini. Tapi, lepas ni rasanya akan eyriqazz tonton or rakamkan ia. Terdetik untuk menulis pasal ini atas permintaan adik perempuanku. Mesej yang saya terima darinya :
” Nak request something boleh? Kalau xbleh, it’s OK. Saje je..Wat entry untuk kisah Lin. Dengan dugaan yang lin terima sebelum ini [ Penangan Janda Anak Dua| Badigool Bekas Adik Ipar!!!!!!!] , salah satu penguat semangat tengok Citer Halaqah Sentuhan Qalbu ,TV9. Lin dengan berani tulis something kat wall FB Halaqah tu. Pastu admin tu balas komen lin. Seronok weh. Boleh tak abang buat entry pasal lin n halaqah ni.
Of course la boleh untuk adikku. So, entry ini saya dedicatekan khas untuk adikku. Umm, sedikit info pasal cerita ini yang diambil dari entry bro AdmiralHafiz yang bertajuk :
” Bagi yang tidak tahu, rancangan Halaqah Sentuhan Qalbu adalah sebuah rancangan hasil kerjasama antara ESQ Leadership Centre & Media Prima TV9.
Ianya berkonsepkan spiritual interaktif dan menyentuh permasalahan hidup dengan penyelesaian berasaskan nilai-nilai Islam, Iman dan Ihsan.”
 
Memang nampak menarik rancangan ini. Kisah pengalaman diolah dan dikongsi untuk mematangkan dan mengajar . Lepas ni bolehla tonton sendiri.

 

Buat adikku, Lin. Semoga dikau terus tabah dengan dugaan ini. Ada Hikmah di sebalik semua ini. Buat bekas Adik Iparku yang Badigool, ku panjatkan doa setiap hari di bulan puasa yang mulia ini, semoga dikau  menerima pembalasan yang setimpal. What goes around, comes around.….Aminnn….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Halaqah Sentuhan Qalbu | Penguat Semangat Adikku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.