Fridge Magnet Eyriqazz.Com

Beberapa minggu lepas, eyriqazz beli deal fridge magnet dari MilkAdeal . Punyala excited sampai saya beli 2 set. Satu set ada 6. First batch dah sampai harini, saya pilih header eyriqazz.com sebagai gambar. Namun :
Keexcitednya itu kurang teruja..Firstly, gambar tak penuh..
2nd: Kualiti fridge magnet nampak macam biasa je…Cam tak padan dengan harganya even after discount
Yup, my wife peminat fridge magnet
After discount harganya : RM28 Instead of RM72.So lebih kurang Rm4.70 satu
Umm, Kecewa,kecewa….Kenapa dia tak besarkan dan penuhkan gambar itu di fridge magnet ini? I don’t mind laa…Nampakpun lebih cantik
Agak-agak kalau buat give away ada orang nak tak?
P/s : Apapun, saya masih yakin dengan MilkAdeal. Dalam sepuluh lebih deal yang saya beli, ini deal kedua yang kurang memuaskan dan tidak menepati citarasa saya. Umm,umm, nampak skangni deal ni tengah berjalan di groupsmore. Dah tak teruja nak beli lagi fridge magnet ni…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Fridge Magnet Eyriqazz.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.