CONTEST : Berbuka Puasa Bersama Madammondoq Di Bangkok House


SAYA SANGAT TERUJA INGIN BERBUKA PUASA DI BANGKOK HOUSE KERANA food review memang hobi saya, serta makanan Thai memang salah satu makanan yang menguja.

3 komen jujur dan ikhlas yang membina (takkan 3 je? Ada 40 komen nii…)

1) Tak suka background blog warna hitam. Memang nampak tak serasi dengan seorang yang cantik dan happening. Hitam ni rasanya lebih sesuai untuk yang jenis perahsia macam Je Jai .Hik3… 
2) Gambar blog Cantik dan menarik. Salah satu sebab saya menang IPAD 2 kerana tuah gambar dari blog anda . Terimakasih sekali lagi.
3) Header cantik dan nampak keunikan tersendiri. Blog senang diingat dan disebut. Template blog masih belum menguja. Well, first impression penting kan?

Tiga je ke? Dah dia benarkan 3, tak sempatla nak kasi 40 komen….

Teringin berbuka Puasa Bersama MadamMondoq di Bangkok House, T&C sila terjahi SINI

P/s : Saya join Contest ini selepas dipaksa oleh Bro Abang Ensem dan dijanjikan Income yang lumayan suatu hari nanti bekerjasama dengannya (hak3,…..Abang Ensem, I’m waiting for ur entry)

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “CONTEST : Berbuka Puasa Bersama Madammondoq Di Bangkok House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.