Breakfast di Sutera Harbour Resort

Ketika bercuti di Kota Kinabalu, sempatlah breakfast di Sutera Harbour Resort. Inclusive dalam pakej yang dimenangi :

Cantik restorannya
Anak Papa..Cepatla Papa,Alisya lapar ni
Pencuci Mulut. Salad etc
Buah-buahan
Nasi Lemak , Nasi Goreng. Nasi gorengnya sedap.Nasi lemaknya kureng skit
Roti is a Must..
Desert2nya memang sedap..Yummy
Ini pilihan saya.Nasi goreng.Sedap juga
Cuba teka ini untuk siapa?
Sudah semestinya untuk ALisya.Suka benar dia Corn Flake n Koko Krunch tu..
Overall, oklah breakfast di Sutera Harbour Resort ni  cuma tak banyak choice.Mostly on western food. Ohh, kan best kalau ada ubi kayu, pisang salai etc…Telur separuh masak pun cool juga…Hik3..

Comments

  1. amirah says

    saya suka lunch nya..byk lauk..tp bukan ke ada telur separuh masak/omelet kat luar?dia masak kat situ juga

  2. says

    Pergh! Terbaik r bro~ aku baru sekali breakfast n lunch disana~ resort yang terbaik dan ter ……. Wahahaha~ memang kopak, tapi puas hati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing