≡ Menu
Ketika bercuti di Kota Kinabalu, sempatlah breakfast di Sutera Harbour Resort. Inclusive dalam pakej yang dimenangi :

Cantik restorannya
Anak Papa..Cepatla Papa,Alisya lapar ni
Pencuci Mulut. Salad etc
Buah-buahan
Nasi Lemak , Nasi Goreng. Nasi gorengnya sedap.Nasi lemaknya kureng skit
Roti is a Must..
Desert2nya memang sedap..Yummy
Ini pilihan saya.Nasi goreng.Sedap juga
Cuba teka ini untuk siapa?
Sudah semestinya untuk ALisya.Suka benar dia Corn Flake n Koko Krunch tu..
Overall, oklah breakfast di Sutera Harbour Resort ni  cuma tak banyak choice.Mostly on western food. Ohh, kan best kalau ada ubi kayu, pisang salai etc…Telur separuh masak pun cool juga…Hik3..



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • amirah 3 August 2011 at 4:15 am

    saya suka lunch nya..byk lauk..tp bukan ke ada telur separuh masak/omelet kat luar?dia masak kat situ juga

  • ::EIDA:: 3 August 2011 at 4:41 am

    BEST !!! tapi tak suka kalau tak banyak choice ~ HEHE

  • mamawana 3 August 2011 at 5:15 am

    Assalam,

    Mama pun nak pi sana Sept. ini. Insyaallah

  • ahfat 3 August 2011 at 5:36 am

    wohooooo. best ! puasa puasa

  • AkmaFaizal 3 August 2011 at 7:02 am

    wah bestnye p KK

  • RinnAzrinah 3 August 2011 at 4:35 am

    bro.. ku yg sabahan nih pun x sampai2 lg kat sutera harbour tuh… bertuah la bro dpt g sane..

  • Kaizen 3 August 2011 at 7:18 am

    Pergh! Terbaik r bro~ aku baru sekali breakfast n lunch disana~ resort yang terbaik dan ter ……. Wahahaha~ memang kopak, tapi puas hati!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing