≡ Menu
Semalam sempatlah kami Berbuka Puasa di Secret Recipe, Jusco Wangsa Maju. Yang lain-lain dah fully booked, nasib baik terjahi sini masih belum penuh :
Aksi Budak tak puasa. Bukan main suka lagi Alisya dengan Air Sirap Secret Recipe
French Fries untuk Alisya
Order Main Course, percuma kurma dan Air Sirap. Bagus juga, yerla, Air di Secret Recipe ni mahal
Umm,Sedapnya Papa. Papa Nak?
Black Pepper Chicken untuk Isteri. Wifey cakap sedap
Nasi Goreng Satay Ayam for me. Umm, bolehla tahan. Biasa-biasaje rasanya
Happy Moments, “Senyum-Senyum”
Mata Alisya ikut Mama dia ke Papa nya? Hik3…
Hik3, tergelak sakan bila agent Insurans eyriqazz cakap eyriqazz ni kacukan Chinese, coz mata Sepet..
Umm, sepetke?
Total cost RM30+. So far bolehla rasa makanan di sini. Yang penting dapat makan dan spend Quality time seisi keluarga.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • a n a s t a s y e a 22 August 2011, 6:23 am

    Terliur tengok Black Pepper Chicken tu (“,)

    http://www.anastasyea.com

    Reply
  • CIK JATT 22 August 2011, 6:45 am

    haah. mata Eyriqazz nampak sepet sikit. tapi mata alisya tak sepet sangat. mix gitu:)

    Reply
  • Mama Zharfan 22 August 2011, 6:59 am

    yum yum i love secret recipe!!

    Reply
  • IHSAN KHAIRIR 22 August 2011, 7:19 am

    saya kalau ke secret recipe mesti nak order chicken cordon bleu dia

    Reply
  • Oh Oeya 22 August 2011, 7:26 am

    Layannnzzz..

    Sepettt..

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 22 August 2011, 8:26 am

    alisya makan fries jer ker..untung laa :)

    Reply
  • ietchan-kun 22 August 2011, 2:15 pm

    sedapnye tgk sume mknan tu..huhuhu

    Reply
  • Kancilbiru 22 August 2011, 8:25 am

    black pepper chicken tu mmg sedap. my feveret kalau pegi SR…

    Reply
  • madammondoq 22 August 2011, 8:32 am

    muka u mmg chinese look sikit lah.. warna kulit je yg fail.. tak mcm chinese.. ekeke..

    Reply
  • tiefazatie 22 August 2011, 5:55 pm

    sedap tue…hee..blackpepper die mmg sdap..kalu chicken yg ada cheese tue pun sedap gak..hee

    Reply
  • JMR 22 August 2011, 2:38 pm

    alisya berbuka dgn funfries je ye, kenyang ke dik?:-p

    Reply
  • JMR 22 August 2011, 2:38 pm

    alisya berbuka dgn funfries je ye, kenyang ke dik?:-p

    Reply
  • Myra Jay 24 August 2011, 8:53 am

    Lama dah tak makan kat SR nieh :-)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »