≡ Menu
Semalam sempatlah kami Berbuka Puasa di Secret Recipe, Jusco Wangsa Maju. Yang lain-lain dah fully booked, nasib baik terjahi sini masih belum penuh :
Aksi Budak tak puasa. Bukan main suka lagi Alisya dengan Air Sirap Secret Recipe
French Fries untuk Alisya
Order Main Course, percuma kurma dan Air Sirap. Bagus juga, yerla, Air di Secret Recipe ni mahal
Umm,Sedapnya Papa. Papa Nak?
Black Pepper Chicken untuk Isteri. Wifey cakap sedap
Nasi Goreng Satay Ayam for me. Umm, bolehla tahan. Biasa-biasaje rasanya
Happy Moments, “Senyum-Senyum”
Mata Alisya ikut Mama dia ke Papa nya? Hik3…
Hik3, tergelak sakan bila agent Insurans eyriqazz cakap eyriqazz ni kacukan Chinese, coz mata Sepet..
Umm, sepetke?
Total cost RM30+. So far bolehla rasa makanan di sini. Yang penting dapat makan dan spend Quality time seisi keluarga.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • a n a s t a s y e a 22 August 2011 at 6:23 am

    Terliur tengok Black Pepper Chicken tu (“,)

    http://www.anastasyea.com

  • CIK JATT 22 August 2011 at 6:45 am

    haah. mata Eyriqazz nampak sepet sikit. tapi mata alisya tak sepet sangat. mix gitu:)

  • Mama Zharfan 22 August 2011 at 6:59 am

    yum yum i love secret recipe!!

  • IHSAN KHAIRIR 22 August 2011 at 7:19 am

    saya kalau ke secret recipe mesti nak order chicken cordon bleu dia

  • Oh Oeya 22 August 2011 at 7:26 am

    Layannnzzz..

    Sepettt..

  • e.l.i.s.s.m.i.e 22 August 2011 at 8:26 am

    alisya makan fries jer ker..untung laa :)

  • ietchan-kun 22 August 2011 at 2:15 pm

    sedapnye tgk sume mknan tu..huhuhu

  • Kancilbiru 22 August 2011 at 8:25 am

    black pepper chicken tu mmg sedap. my feveret kalau pegi SR…

  • madammondoq 22 August 2011 at 8:32 am

    muka u mmg chinese look sikit lah.. warna kulit je yg fail.. tak mcm chinese.. ekeke..

  • tiefazatie 22 August 2011 at 5:55 pm

    sedap tue…hee..blackpepper die mmg sdap..kalu chicken yg ada cheese tue pun sedap gak..hee

  • JMR 22 August 2011 at 2:38 pm

    alisya berbuka dgn funfries je ye, kenyang ke dik?:-p

  • JMR 22 August 2011 at 2:38 pm

    alisya berbuka dgn funfries je ye, kenyang ke dik?:-p

  • Myra Jay 24 August 2011 at 8:53 am

    Lama dah tak makan kat SR nieh :-)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing