Berbuka Puasa di Nando’s, Jusco Wangsa Maju

Semalam, sempatlah berbuka Puasa di Nando’s Restaurant, Jusco Wangsa Maju. Ini antara tempat favourite saya berbuka puasa setiap tahun . Booking by phone, mula-mula tu, macam taknak terima booking by phone. Tapi bila saya cakap, saya ni regular customer, terus On bookingnya.

Nando’s Restaurant, Jusco Wangsa Maju

Rasa Sosnya memang lain dari yang lain. Keunikan tersendiri
Hello, nak offer Alisya berlakon? Umm, next week saya kasitau keputusan ya
1/4 Quarter Chicken untuk Isteri. Bahagian peha kegemarannya.Mild Peri-peri, sederhana hot
Bahagian dada pilihan saya. Hot Peri-Peri. Memang terangkat
Fuhh, memang sedap. Berpeluh-peluh dibuatnya bila ditambah dengan sos yang hot juga. Pedas tapi sedap. Nandos memang salah satu kegemaran saya coz rasa ayamnya yang sukar dicari di tempat lain. Time saya datangni, servis pun cepat, Ice Lemon Tea boleh tambah(tak banyak fast food yang Ice Lemon Tea ble tambahkan? ). Overall, puas hati . Total cost untuk tiga orang makan termasuk adik ipar, RM75. Umm, nasib baik gaji baru masuk. 


Action speak for itself..Habis Licinn…Yummyliciouss…
P/s : Alhamdulillah, murah rezeki. Minggu ni dan minggu depan ada 3 jemputan berbuka Puasa. Thanks to all yang invite berbuka puasa. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Berbuka Puasa di Nando’s, Jusco Wangsa Maju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.