Berbuka Puasa di Kenny Rogers

Dua hari lepas, sempatlah bawa family Berbuka Puasa di Kenny Rogers. Isteri dan Mak mertua teringin nak makan di sini. So, pagi tu, isteri bookingkan tempat dan petangnya kami terjahi Kenny Rogers di Jusco AU2 :


Kenny Rogers Roasters, Jusco AU2. Sampai sini dan order lebih kurang pukul 7.10 malam

Isteriku yang Comel dan Jelita Selalu

Kami Order 1/4 Quarter Chicken + 3 Side dishes setiap seorang

Nyam,nyam, sedap dan juga mahal. Hik3,satu set ni dalam RM16+ rasanya tak termasuk tax dan service charge. Ohh, lepas ni bila introduction of GST tax, nampak gaya, kena masak di rumah selalu la hendaknya.


Soft drink boleh refill, Umm, kenapa Ice Lemon Tea tak boleh refill?
Well,well, that’s the Power Of Coke, etc…Mesti dah sign contract etc ni…

Banana dan Vanilla pilihan kami
Desert : My Choice
Pilihan Isteri

Desert . Umm, Oklah rasanya. Secret Recipe or di Kedai Kek taste better . Total habis RM140+ untuk 5 orang makan + desert+ air . Takpelah, untuk orang tersayang, apa salahnya kan?

The only part yang kurang puas hati
Berbuka Puasa pukul 729 malam, makanan sampai lebih kurang pukul 8 malam.
Umm, did i deserve a service charge rebate? Or at least say Sorry??
Nah , the reason diberi ayam tengah masak….Ummm,WTAyammm?

Apapun, overall experience still best. Biasalah, bulan puasa ni kan? Pekerja pun penat juga.Pengunjung pun ramai juga. So, give and take laa kan?

P/s : Jom menternak lemak. #PayungEpal ¬†mahu belanja berbuka puasa. Anyone Interested? Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Berbuka Puasa di Kenny Rogers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.