Yup, Memang Boleh Buat Duit Dengan Blog

Betulke Boleh Buat Duit Dengan Blog? . Umm, Action is better than word, korang terjahila sendiri entry ini :

 
1) Yuyu Zulaikha – Blogger baru yang meningkat naik dengan begitu mendadak. Aura yang tersendiri, cam Cik Epal . Suka coretan doodlenya yang kreatif di entry nya. Keunikan sebeginilah yang penting dalam berblogging kan? – Entry eyriqazz sebelum ini – 
 
Saya sendiri pun memang kagum dengan Yuyu ni. Walaupun masih bergelar student,sudah konsisten buat 4 angka Income sebulan dengan berblogging. Other than her, rasanya antara student blogger yang buat konsisten Income sebulan antaranya Hanis Zalikha, Cik Epal dan the list goes on ( korang tambahla sendiri).
Yupp, kena caranya memang boleh buat dengan blog. Bak kata sifu saya, Melromeo : . 
Bloggers : EykaMeow
 
Anyway, saya suka dengan ayat ini. extract dari entry yuyu itu :
 

” Bila kita dapat tahu orang lain dapat rezeki, berdoalah untuk kebaikan dia dan berdoalah supaya dimurahkan rezeki kita, bukan dengan berdengki dan busuk hati”

 
Tak perlu la nak dengki mendengki, rezeki ayam nampak di kaki, rezeki manusia siapa yang tahu? Apa salahnya sama-sama mencari rezeki? Kan ianya lebih baik dan menggembirakan?. 
** Tumpang gembira makan ramai rakan-rakan bloggers yang sudah berjaya mendapat Advertorial dari Nuffnang . Congratz guys…U all memang deserve it. 
 
P/s : Yuyu, bila nak belanja eyriqazz IKEA Meatballs? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Yup, Memang Boleh Buat Duit Dengan Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.