≡ Menu

Papa, besok birthday Mama, kita pi Tutti Frutti ya? Teringin nak makan frozen yogurt yang sedap tu. Umm, to cut the story short, tengah hari tu on wifey birthday (17 July 2011), kami terjahi la Tutti Frutti, again :


Tutti Frutti, Sedap tapi Mahal.. This one, RM12+

Jemput Makan

Amboi-amboi, bukan main lagi anak papa dah ready

Nyam,nyam, Nak Lagi Papa? Kasi Mangkuk kecil taknak, nak mangkuk besar. Hik3..



Aksi Anak Beranak Makan Tutti Frutti. Like Mother Like Daughter. Hik3

Nampak sedap laa Papa Punya ni..Nak Papa?
Alhamdulillah, gembira dapat tunaikan hasrat isteri sempena Birthdaynya. She deserve it, lagipun, tak salah gembirakan hati Isteri on special occasion macam ni. Duit boleh dicari, bini seorang susah dicari…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mamaRIFQY 18 July 2011 at 4:55 pm

    wah….best je makan..me tak pernah merasa makan bende alah ini..hehehee

  • KiD 18 July 2011 at 5:08 pm

    alaaaa.. lupa nak bagi tau, ni tutti fruitti mana? ada member kid baru bukak cawangan kat seksyen 7 shah alam.. dia kasi 50% untuk 16 dan 17 hb lepas.. huhu
    Tips Jadi Blogger Tegar!

  • Bella Enveeus 18 July 2011 at 6:24 pm

    Aww so cute Alisya.. And Happy (belated) Birthday to your wifey bro! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)

    Giveaway Chelsea Training Pass!

  • mama tisya 18 July 2011 at 11:52 pm

    wah byk kali dh entry tuti fruti ni..bila la nk try

  • GoJeS 19 July 2011 at 12:59 am

    tutti frutti wangsa maju eh…port kami jugak cini, slalo p mlm2…bestnyeeeeeeeee~

  • Myvitrd 19 July 2011 at 1:16 am

    baru tengok tadi pagi dekat tv3.. ni yg dekat kota damansara ke bro?

  • SyUhAdA 19 July 2011 at 1:57 am

    xpenah mkn lg..
    rmia yg ckp bes…

  • tomato 18 July 2011 at 7:34 pm

    hihi suke ayat last tu ^^

  • ღ p!nk veLvet ღ 19 July 2011 at 4:07 am

    wahhh~ sedapnyer … teringin nau nak makan ni, tp kat cnie mane ade, uwaaa~~~

  • eila's roy 19 July 2011 at 4:47 am

    hmm… sedapnya… saya pn sebenarnya aiskrim lover… Baskin robin penah rasa.. sedap sangat… Nak try TT plak la lepas nie… Ada sape2 nak blanja x? hehe…

    Kecur air liur tgk aiskrim nie,,, hehe…

  • icee-yah 19 July 2011 at 5:54 am

    betul tu.isteri seorg bukan boleh cari selalukan:)

  • missbby 18 July 2011 at 9:57 pm

    Bertuah isteri..:)

  • Zarul 19 July 2011 at 9:53 am

    ni anak dara saya pun suka sgt dgn benda alah ni

  • fazilzura 19 July 2011 at 2:05 am

    sonok le wif dpt pe yg di hajat ..

    ** TT mahal tp kalu wif mintak gelang mas , cmner? wakakkaka

  • Sumijelly 19 July 2011 at 1:44 pm

    ciss…hampeh ko… makan berulang kali..

    aku nak pergi sekali pun tak pernah….sbb takut kene charge mahal……..hahahaha

    banjer la wei..hik3

    http://sumijelly.com

  • SyazwanSarawak 19 July 2011 at 7:51 am

    selalu beli sampai penuh cup -..-

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing