Tutti Frutti, Terjahi Lagi

Papa, besok birthday Mama, kita pi Tutti Frutti ya? Teringin nak makan frozen yogurt yang sedap tu. Umm, to cut the story short, tengah hari tu on wifey birthday (17 July 2011), kami terjahi la Tutti Frutti, again :


Tutti Frutti, Sedap tapi Mahal.. This one, RM12+

Jemput Makan

Amboi-amboi, bukan main lagi anak papa dah ready

Nyam,nyam, Nak Lagi Papa? Kasi Mangkuk kecil taknak, nak mangkuk besar. Hik3..



Aksi Anak Beranak Makan Tutti Frutti. Like Mother Like Daughter. Hik3

Nampak sedap laa Papa Punya ni..Nak Papa?
Alhamdulillah, gembira dapat tunaikan hasrat isteri sempena Birthdaynya. She deserve it, lagipun, tak salah gembirakan hati Isteri on special occasion macam ni. Duit boleh dicari, bini seorang susah dicari…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Tutti Frutti, Terjahi Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.