Tutti Frutti, Terjahi Lagi

Papa, besok birthday Mama, kita pi Tutti Frutti ya? Teringin nak makan frozen yogurt yang sedap tu. Umm, to cut the story short, tengah hari tu on wifey birthday (17 July 2011), kami terjahi la Tutti Frutti, again :


Tutti Frutti, Sedap tapi Mahal.. This one, RM12+

Jemput Makan

Amboi-amboi, bukan main lagi anak papa dah ready

Nyam,nyam, Nak Lagi Papa? Kasi Mangkuk kecil taknak, nak mangkuk besar. Hik3..



Aksi Anak Beranak Makan Tutti Frutti. Like Mother Like Daughter. Hik3

Nampak sedap laa Papa Punya ni..Nak Papa?
Alhamdulillah, gembira dapat tunaikan hasrat isteri sempena Birthdaynya. She deserve it, lagipun, tak salah gembirakan hati Isteri on special occasion macam ni. Duit boleh dicari, bini seorang susah dicari…

Comments

  1. eila's roy says

    hmm… sedapnya… saya pn sebenarnya aiskrim lover… Baskin robin penah rasa.. sedap sangat… Nak try TT plak la lepas nie… Ada sape2 nak blanja x? hehe…

    Kecur air liur tgk aiskrim nie,,, hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing