≡ Menu

Papa, besok birthday Mama, kita pi Tutti Frutti ya? Teringin nak makan frozen yogurt yang sedap tu. Umm, to cut the story short, tengah hari tu on wifey birthday (17 July 2011), kami terjahi la Tutti Frutti, again :


Tutti Frutti, Sedap tapi Mahal.. This one, RM12+

Jemput Makan

Amboi-amboi, bukan main lagi anak papa dah ready

Nyam,nyam, Nak Lagi Papa? Kasi Mangkuk kecil taknak, nak mangkuk besar. Hik3..



Aksi Anak Beranak Makan Tutti Frutti. Like Mother Like Daughter. Hik3

Nampak sedap laa Papa Punya ni..Nak Papa?
Alhamdulillah, gembira dapat tunaikan hasrat isteri sempena Birthdaynya. She deserve it, lagipun, tak salah gembirakan hati Isteri on special occasion macam ni. Duit boleh dicari, bini seorang susah dicari…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mamaRIFQY 18 July 2011, 4:55 pm

    wah….best je makan..me tak pernah merasa makan bende alah ini..hehehee

    Reply
  • KiD 18 July 2011, 5:08 pm

    alaaaa.. lupa nak bagi tau, ni tutti fruitti mana? ada member kid baru bukak cawangan kat seksyen 7 shah alam.. dia kasi 50% untuk 16 dan 17 hb lepas.. huhu
    Tips Jadi Blogger Tegar!

    Reply
  • Bella Enveeus 18 July 2011, 6:24 pm

    Aww so cute Alisya.. And Happy (belated) Birthday to your wifey bro! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)

    Giveaway Chelsea Training Pass!

    Reply
  • mama tisya 18 July 2011, 11:52 pm

    wah byk kali dh entry tuti fruti ni..bila la nk try

    Reply
  • GoJeS 19 July 2011, 12:59 am

    tutti frutti wangsa maju eh…port kami jugak cini, slalo p mlm2…bestnyeeeeeeeee~

    Reply
  • Myvitrd 19 July 2011, 1:16 am

    baru tengok tadi pagi dekat tv3.. ni yg dekat kota damansara ke bro?

    Reply
  • SyUhAdA 19 July 2011, 1:57 am

    xpenah mkn lg..
    rmia yg ckp bes…

    Reply
  • tomato 18 July 2011, 7:34 pm

    hihi suke ayat last tu ^^

    Reply
  • ღ p!nk veLvet ღ 19 July 2011, 4:07 am

    wahhh~ sedapnyer … teringin nau nak makan ni, tp kat cnie mane ade, uwaaa~~~

    Reply
  • eila's roy 19 July 2011, 4:47 am

    hmm… sedapnya… saya pn sebenarnya aiskrim lover… Baskin robin penah rasa.. sedap sangat… Nak try TT plak la lepas nie… Ada sape2 nak blanja x? hehe…

    Kecur air liur tgk aiskrim nie,,, hehe…

    Reply
  • icee-yah 19 July 2011, 5:54 am

    betul tu.isteri seorg bukan boleh cari selalukan:)

    Reply
  • missbby 18 July 2011, 9:57 pm

    Bertuah isteri..:)

    Reply
  • Zarul 19 July 2011, 9:53 am

    ni anak dara saya pun suka sgt dgn benda alah ni

    Reply
  • fazilzura 19 July 2011, 2:05 am

    sonok le wif dpt pe yg di hajat ..

    ** TT mahal tp kalu wif mintak gelang mas , cmner? wakakkaka

    Reply
  • Sumijelly 19 July 2011, 1:44 pm

    ciss…hampeh ko… makan berulang kali..

    aku nak pergi sekali pun tak pernah….sbb takut kene charge mahal……..hahahaha

    banjer la wei..hik3

    http://sumijelly.com

    Reply
  • SyazwanSarawak 19 July 2011, 7:51 am

    selalu beli sampai penuh cup -..-

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »