≡ Menu
Fuhh, baru balik dari Sogo. Nasib baik tak crowded mana orang. Hik3, mood gembira, so nak buat Small Give Away lagi. Cuba teka, barang apa yang di shopping/di dalam plastik Sogo ni? Komen di entry ini untuk meneka.

* New G Vios Limited,Vios TRD Sportivo and etc at Toyota Roadshow . Seluruh Malaysia sepanjang July 2011 : http://bit.ly/rtjxY7

Peneka paling tepat/hampir tepat will win RM10 Cash/Top up…

UPDATED - Tiada yang berjaya meneka dengan tepat. Jawapannya adalah : http://www.eyriqazz.com/2011/07/perfume-lancome-miracle-hadiah-buat.html



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mamaRIFQY 10 July 2011 at 1:52 pm

    macam set mainan yang berbentuk learning set untuk alisya..hehhehee..main tekaaaa je

  • tiefazatie 10 July 2011 at 2:04 pm

    periuk nasi

    haha..hentam je la..

  • waalllaa! 10 July 2011 at 2:06 pm

    saya teka,,, MP4 or MP3..or broadband..hehe

  • Cute MuM 10 July 2011 at 2:16 pm

    wallet
    kasut

  • Lin Azlina 10 July 2011 at 2:18 pm

    nk meneka ni….
    rm117.90

  • pharmalif 10 July 2011 at 2:55 pm

    macam p1Wimax modem je bro..

  • m!sZ zAL!nA 10 July 2011 at 3:19 pm

    susu baby :)

  • SyUhAdA 10 July 2011 at 3:57 pm

    hentam he nie..
    dutch lady..

  • dak eina 10 July 2011 at 4:34 pm

    senduk. haha

  • syafiqsulaiman 10 July 2011 at 1:48 pm

    mainan!

  • haiqal 10 July 2011 at 1:53 pm

    Terasa macam casing Ipad!

  • nanakimie 10 July 2011 at 1:53 pm

    xtaw..handbag kot:) hehe…

  • Mr.Bintang 10 July 2011 at 1:55 pm

    nak klu boleh? hehehe.. :p

  • AYuNG 11 July 2011 at 12:26 am

    pampers alisya..:)

  • Siti Hajar Masri 11 July 2011 at 1:31 am

    kotex..;p

  • amirah 11 July 2011 at 2:07 am

    ermmm macam gelasss je?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing