≡ Menu
Fuhh, baru balik dari Sogo. Nasib baik tak crowded mana orang. Hik3, mood gembira, so nak buat Small Give Away lagi. Cuba teka, barang apa yang di shopping/di dalam plastik Sogo ni? Komen di entry ini untuk meneka.

* New G Vios Limited,Vios TRD Sportivo and etc at Toyota Roadshow . Seluruh Malaysia sepanjang July 2011 : http://bit.ly/rtjxY7

Peneka paling tepat/hampir tepat will win RM10 Cash/Top up…

UPDATED - Tiada yang berjaya meneka dengan tepat. Jawapannya adalah : http://www.eyriqazz.com/2011/07/perfume-lancome-miracle-hadiah-buat.html

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mamaRIFQY 10 July 2011, 1:52 pm

    macam set mainan yang berbentuk learning set untuk alisya..hehhehee..main tekaaaa je

    Reply
  • tiefazatie 10 July 2011, 2:04 pm

    periuk nasi

    haha..hentam je la..

    Reply
  • waalllaa! 10 July 2011, 2:06 pm

    saya teka,,, MP4 or MP3..or broadband..hehe

    Reply
  • Cute MuM 10 July 2011, 2:16 pm

    wallet
    kasut

    Reply
  • Lin Azlina 10 July 2011, 2:18 pm

    nk meneka ni….
    rm117.90

    Reply
  • pharmalif 10 July 2011, 2:55 pm

    macam p1Wimax modem je bro..

    Reply
  • m!sZ zAL!nA 10 July 2011, 3:19 pm

    susu baby :)

    Reply
  • SyUhAdA 10 July 2011, 3:57 pm

    hentam he nie..
    dutch lady..

    Reply
  • dak eina 10 July 2011, 4:34 pm

    senduk. haha

    Reply
  • syafiqsulaiman 10 July 2011, 1:48 pm

    mainan!

    Reply
  • haiqal 10 July 2011, 1:53 pm

    Terasa macam casing Ipad!

    Reply
  • nanakimie 10 July 2011, 1:53 pm

    xtaw..handbag kot:) hehe…

    Reply
  • Mr.Bintang 10 July 2011, 1:55 pm

    nak klu boleh? hehehe.. :p

    Reply
  • AYuNG 11 July 2011, 12:26 am

    pampers alisya..:)

    Reply
  • Siti Hajar Masri 11 July 2011, 1:31 am

    kotex..;p

    Reply
  • amirah 11 July 2011, 2:07 am

    ermmm macam gelasss je?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »