Restoran Singgah Selalu | Indah Khabar Dari Rupa

Semasa percutian di Johor Bahru bulan lepas, sempatlah terjahi Restoran Singgah Selalu. Ramai yang rekomenkan tempat ini, so saya pun terjahila .Betulke seperti dikata?Sedap ke? Lazat ke? Special ke? Ini adalah pengalaman saya  :


Nasi Goreng Singgah Selalu 

Nasi Goreng Belacan

Pandangan peribadi, memang kecewa. Rasanya ok, cuma servis lambat sampai. Nasi singgah selalu saya dah sampai, almost setengah jam baru nasi wifey sampai. To cut the story short, sudah sejuk, hangin satu badan, dan rasanya bolehla tahan jer. Mungkin kalau makan panas-panas lebih sedap..

Air Milo dan Teh O Ais. So far, so good

Skeptical, famous dan disebut-sebut. Tapi, kenapa time kami dinner tak ramai orang?

First impression n instinct saya memang betoi. Rupanya, pengalaman saya kali ini, hanyalah indah khabar dari rupa. Tidakla sesedap seperti yang dikata. Orr, mungkin saya tersilap pilih menu? Takpe, maybe one day saya singgah lagi. Sekali singgah, mungkin saya datang pada masa yang tak tepat?

Kosong…Mana semua orang pergi?

Kosong juga
Restoran Singgah Selalu
Singgah Selalu Kotaraya, Johor Bahru

Moral of the story, lain kali kalau kurang yakin jangan percaya bulat-bulat apa yang orang rekomen. Mungkin boleh googlekan dan taste ianya sendiri. Overall, in term of makanan, just OK. In term of service, I’m, not happy. Siap cashier buat muka muncung kenapa saya tak jadi order dessert? Umm,blom buat lagi apa salahnya nak cancel kan?

Apapun, once again. Lain padang lain belalang. One day, mungkin saya akan terjahi lagi dan order makanan lain pula di restoran ini . Or, maybe not?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

36 thoughts on “Restoran Singgah Selalu | Indah Khabar Dari Rupa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.