P1 4G ONE Plan Media Launch

Thanks to Nuffnang, saya terima invitation untuk menghadiri P1 4G ONE Plan Media Launch yang diadakan pada 7 Julai 2011 lebih kurang pukul 7-9 malam di P1 HQ, Petaling Jaya.
P14G, One Plan .Don’t Compromise . 1st Impression nampak macam Lovely Couple/Kamasutra.Hik3..Noty boy penangan Malam Jumaat kot?
Bloggers Sedang bergosip. Antara yang hadir CikLilyputih, Shahrul, dan Manager Kak Ina KL (Geng Talibarutz semestinya memeriahkan majlis)
Penerangan dari CEO P1 Wimax, Michael Lai
(Fuhh, respect, penerangan dari CEO sendiri)
P1 One Plan,bersatu hati Michael Lai dan M.Idham Nawawi (Chief Operating Officer, P1)
Inilah lebih kurang plannya, serendah RM89 sebulan.
Key Benefits
P1 4G One Plan adalah plan 2 in 1 broadband yang digabungkan dengan dua modem.Satu P14G modem, dan satu lagi, p14g on the go. So,mudahla, boleh guna kat rumah, dan juga satu lagi untuk di luar rumah bagi memenuhi kehendak pengguna yang semakin memerlukan broadband di dua-dua kawasan.Macam blogger tegar macam saya laa, time bercuti,balik kampung, etc, masih memerlukan broadband on the go.
First impression, harga nampak menarik/berpatutan cuma honestly saya belum 100% teruja lagi . Mungkin wait n see, kalau respons memberangsangkan,why not give a try?. Pasal broadband, anything yang boleh memberikan saya yang terbaik, i don’t mind to switch from my current provider.
Suggestion : Give free trial for at least one month for users to experience it themselves or No strings attached ( tiada kontrak dikenakan bagi new subscriber)

Staff P1 4g kusyuk mendengar

inilah lebih kurang modemnya. For Use Indoor dan Outdoor

Amcam, teruja tak?

Benefits buat pengguna

Ada games, baling 2 biji ping pong ke dalam bakul

Camne nak baling ni?

Hik3, the winners goes to Eyriqazz and Firdaus@ Manager Kak Ina KL

Makan time. Domino’s Pizza

Nuffies dan Nuffnangers in Actions. Nuffnang Bloggers Rocks…Hik3…

Dapat Goody Bag & Ole-Ole dari P1. Thanks P1
Overall, P14G Plan satu plan baru yang nampak menarik dan boleh dipertimbangkan oleh pengguna di luar sana. 2 in One package, memudahkan lagi especially blogger tegar macam saya. Pengalaman peribadi pernah menggunakan P1 Wimax,Customer Servicenya memang terbaik. In term of service, masih ada improvement yang boleh dilakukan bagi menarik lebih ramai pelanggan. For myself, let’s see how’s the things go, kalau OK, why not give a try, kan? More info pasal plan ni, bolehla terjahi http://www.p1.com.my

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “P1 4G ONE Plan Media Launch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.