≡ Menu

Nasi Goreng Santai

vs



Well, both memang sedap dan menepati citarasa kami . Memang asal nak pekena Mee Bandung namun bila fikirkan cabut gigi aritu belum sembuh sepenuhnya, pekena la Nasi Goreng Santai. Sedapp, no wonder ramai yang order.


Sebut pasal Restoran Warung Santai Tesco Ampang ni, actions speak for itself..

Kalau time dinner nak dapat tempat duduk pun susah. Nasib baik time kami terjah tak lama menunggu. Memang berbaloi makan disini, makanannya sedap, harganya pun boleh la tahan…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • SyUhAdA 3 July 2011, 9:04 am

    sedapnye..
    mmg sntai je nmpak..
    heeh~

    Reply
  • Mama Zharfan 3 July 2011, 10:48 am

    tak pernah try..nak kena try lah nampaknya :)

    singgah dgn niat meraih undi utk my lil Ariff–kalau sudi..tqvm!

    Reply
  • Bionic women 3 July 2011, 11:50 am

    kalau ke sana nak try ler menyantaikan diri..hehe

    Reply
  • Sharinginfoz 3 July 2011, 8:52 am

    memang suka restoran santai, harga berpatutan dan makanan sedap, by the way, apa citer ipad, citer le sikit mengenai pengalaman guna benda alah ni

    Reply
  • Kak Aya 3 July 2011, 9:09 am

    hmmm boleh cuba bersantai makan kat sini …

    Reply
  • Yati Ali 4 July 2011, 3:43 am

    mmg sedap makan2 kat santai ni. selalunya kalau penuh, sy akan shopping dulu kat tesco, dah siap nnt waiter dia call.sampai aje terus makan…

    Reply
  • tiefazatie 5 July 2011, 5:32 am

    wah..mmg nampak sedap nie bro..=)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge