Nasi Goreng Santai vs Mee Bandung Santai


Nasi Goreng Santai

vs



Well, both memang sedap dan menepati citarasa kami . Memang asal nak pekena Mee Bandung namun bila fikirkan cabut gigi aritu belum sembuh sepenuhnya, pekena la Nasi Goreng Santai. Sedapp, no wonder ramai yang order.


Sebut pasal Restoran Warung Santai Tesco Ampang ni, actions speak for itself..

Kalau time dinner nak dapat tempat duduk pun susah. Nasib baik time kami terjah tak lama menunggu. Memang berbaloi makan disini, makanannya sedap, harganya pun boleh la tahan…



Comments

  1. says

    memang suka restoran santai, harga berpatutan dan makanan sedap, by the way, apa citer ipad, citer le sikit mengenai pengalaman guna benda alah ni

  2. Yati Ali says

    mmg sedap makan2 kat santai ni. selalunya kalau penuh, sy akan shopping dulu kat tesco, dah siap nnt waiter dia call.sampai aje terus makan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing