Nasi Goreng Santai vs Mee Bandung Santai

by eyriqazz on 3 July 2011

in food


Nasi Goreng Santai

vs



Well, both memang sedap dan menepati citarasa kami . Memang asal nak pekena Mee Bandung namun bila fikirkan cabut gigi aritu belum sembuh sepenuhnya, pekena la Nasi Goreng Santai. Sedapp, no wonder ramai yang order.


Sebut pasal Restoran Warung Santai Tesco Ampang ni, actions speak for itself..

Kalau time dinner nak dapat tempat duduk pun susah. Nasib baik time kami terjah tak lama menunggu. Memang berbaloi makan disini, makanannya sedap, harganya pun boleh la tahan…
  • Sharinginfoz 3 July 2011 at 8:52 am

    memang suka restoran santai, harga berpatutan dan makanan sedap, by the way, apa citer ipad, citer le sikit mengenai pengalaman guna benda alah ni

  • SyUhAdA 3 July 2011 at 9:04 am

    sedapnye..
    mmg sntai je nmpak..
    heeh~

  • Kak Aya 3 July 2011 at 9:09 am

    hmmm boleh cuba bersantai makan kat sini …

  • Mama Zharfan 3 July 2011 at 10:48 am

    tak pernah try..nak kena try lah nampaknya :)

    singgah dgn niat meraih undi utk my lil Ariff–kalau sudi..tqvm!

  • Bionic women 3 July 2011 at 11:50 am

    kalau ke sana nak try ler menyantaikan diri..hehe

  • Yati Ali 4 July 2011 at 3:43 am

    mmg sedap makan2 kat santai ni. selalunya kalau penuh, sy akan shopping dulu kat tesco, dah siap nnt waiter dia call.sampai aje terus makan…

  • tiefazatie 5 July 2011 at 5:32 am

    wah..mmg nampak sedap nie bro..=)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: