Minta Pandangan | Masalah dengan Maybank Etiqa

Minta Pandangan |Masalah dengan Maybank Etiqa
Kereta adik eyriqazz Accident bulan lepas. Boleh tahan la juga . Remuk depan n etc.Semalam saya ada terima mesej dari adik saya minta nasihat dan bantuan. Namun, sayani kurang arif skit berkenaan dengan Maybank Etiqa. Hopefully, ada pembaca yang sudi memberikan pandangan or bantuan :
“Nak tanya sikit. Lin ada masalah dengan bengkel yang repair kereta, panel Etiqa.Ada tak contacy kawan-kawan yang tahu untuk buat aduan kepada Etiqa? Lin dah hantar surat aduan kat diorang tapi macam tak layan je. Telefon pun tak berangkat”
Kalau saya ni memang hangin satu badan. Time nak jual insurans, pandai je manis mulut. Time nak claim, kenapa camni dilayan pula? Tak elokla kan?
So,any feedback is highly appreaciated…Thanks in advance.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Minta Pandangan | Masalah dengan Maybank Etiqa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.