Mahu Menang IPAD 2? | I Will Make An Offer You Can’t Refuse

IPAD 2 ini saya menangi hasil Contest INI
Memang menguja memiliki IPAD 2 ni, sampaikan masa berblogging pun sudah berkurang dek kerna teruja dengan IPAD 2 ini. Cuma masih belum sempat explore dengan lebih mendalam dengan IPAD 2 ni. Faktor masa…

Mahu Menang IPAD 2 juga? I Will Make An Offer You Can’t Refuse :
Ok, Straight to the Point. I Will make an offer you can’t refuse for those yang belum lagi join ChurpChurp.Apa itu ChurpChurp? Check it Out entry ini :


Ini Offer dari saya ,dari apa yang saya tengok untuk menang kena dptkan referral/people to join ChurpChurp under ur name  :

1) Registerkan ChurpChurp dan letakkan saya sebagai Referral [ Klik Sini ] . Every referral akan menambahkan 100KM…The higher the chance of winning.
2) Dah settle, tinggalkan komen di entry ini yang anda sudah register from my referral LINK 


Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.Andainya eyriqazz menang IPAD 2 itu or any of the prizes, hadiah itu, will be yourssssss… (Salah seorang yang register ChurpChurp under eyriqazz). Mekanisme pemilihan itu mungkin akan ditentukan kemudian (cabutan bertuah mungkin)…

Kalau nak increase chance dan mengejar pendahulu, at least need dalam 200+ referral. Who know mungkin ianya tercapai? Belum cuba,belum tahu kan?


So, apa tunggu lagi…Saya sudah merasa memenangi IPAD 2, who know by kerjasama dengan Eyriqazz mungkin rezeki anda pula?

P/s : Apa yang penting? Kerjasama….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Mahu Menang IPAD 2? | I Will Make An Offer You Can’t Refuse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.