Kacang Pool Haji, ABC Special dan Chicken Chop | Medan Selera Larkin Bomba, Johor Bahru

Semasa Percutian di Johor Bahru bulan lepas, sempatlah singgah di Medan Selera Larkin Bomba. Thanks buat pembaca yang suggestkan tempat ini. Indah khabar, Indah rupa, itulah yang boleh saya katakan.

Kacang Pool Haji, memang sedap. Saya sukakannya

Roti Bakar dicicah dengan kuah kacang
 
First time saya mencuba kacang pool ni. Fuhh, kalau kat KL memang payah nak dapat ni. Memang sedap dan lain dari yang lain. Kalau terjah Johor Bahru, this is a must try.

Gerai Makan Haji, Medan Selera Larkin Bomba. Murah pulak tu. RM4 je

ABC Special. Marvellous. Sedap

Chicken Chop Isteri Order. Juga tidak menghampakan.

Amy Cafe menjadi pilihan
 

Overall ,memang puas hati dapat pekena Kacang Pool haji dan ABC Special especially. Memang saya rekomenkan kalau singgah di Johor Bahru. Indah khabar, Indah rupa, sedap dan menggiurkan. Next time singgah Johor ,akan saya terjahi lagi Medan Selera Larkin Bomba ini.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Johor Bahru saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Kacang Pool Haji, ABC Special dan Chicken Chop | Medan Selera Larkin Bomba, Johor Bahru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.