Jom Join Tribe Denaihati Network di Triberr

Buat masa tribe Denaihati Network mempunyai 10 ahli dengan jumlah followers seramai 22,663.Ini maknanya setiap kali ahli tribe publish entri baru secara automatik akan di tweet ke 22,663 ahli twitter yang lain. Bayangkan kalau tribe Denaihati Network ada 1juta ahli. Untuk join Tribber mesti atas jemputan dan free. Setiap ahli hanya dibenarkan join 1 tribe sahaja bagi mengelakkan double tweet.


Saya dah deduct 60 bones so 2 more people boleh di addkan di Tribe  Denaihati Network (the more the merrier kan? )

Sebelum tu, ucapan maaf buat Ariffshah ( terdelete e-mail,segan nak minta balik Code), Bean Moreno dan Aizuddin ( masih belum bersedia nak join triberr) kerana jemputan triberr tidak dijoini. Bukan tak sudi, tapi masa tu belum bersedia.

Bila Denaihati yang jemput, terus terbuka hati. Saya first person yang join tribe ini. Main reason, hadiah yang pernah dimenangi di denaihati.com , sumbangan yang memang takkan saya lupakan buat Mak Ngah saya tahun lepas (antara penyumbang terbesar) dan kesudian sponsor Contest Hadiah Birthday untuk Alisya juga tahun lepas. 

Umm, impact tribber ni? Tak pastila pula, coz saya pun masih Noob..Tapi mungkin boleh baca entry ini :


Berminat untuk Join Join Tribe Denaihati Network di Triberr?

Bolehla tinggalkan komen di entry ini , pilihan tu akan dibuat oleh Denaihati sendiri, saya sekadar mempromosikan :

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Jom Join Tribe Denaihati Network di Triberr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.