Corningware, Hadiah Buat Isteri

Papa, jomla ke Jusco Wangsa Maju. Saya dah berkenan set mangkuk Corningware . Aritu Papa janji nak tunaikan Impian sayangkan? . Sayangkan Isteri, turut-turutkan, kalau dah berjanji, kenalah kotakan, kan? So, malam tu lepas tengok bola Taiwan vs Malaysia, terjahila Jusco Wangsa Maju :


Inilah Set yang Isteri kuidamkan…Umm, Okla..Kalau dah berkenan

Lepas dah call my mum dan Mother In Law, so far, okla harganya…


Ada diskaun 15%. So, total lepas diskaun RM214. Umm, ni nak simpan dalam almari lagi ke?No comment, as long as her happy

Pucuk dicita,ulam mendatang, siap dapat set Pyrex percuma…Tuah Isteri…

Yang ni agak-agak tunggu Alisya kahwin baru pakai kot..Sayang nak guna ni (hik3, just kidding)

Tertunailah Item No. 4 Impian Seorang Isteri 

Special thanks buat Nuffnang. Hadiah ini hasil cek terbaru saya dari Nuffnang. Penat lelah isteri menyokong saya berblogging, apa salahnya hasilnya dihadiahkan buat Isteri juga kan? 5 More items to go, hopefully dapatla saya tunaikan before birthday dia 17 Julai nanti…Hadiah dari saya sempena birthdaynya tak lama lagi…

P/s :  

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Corningware, Hadiah Buat Isteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.