Chelsea vs Malaysia | Yey, dapat VIP Ticket Training Pass

Chelsea vs Malaysia , Bukit Jalil Stadium, 8.45malam 21 July 2011
(Credit picture HERE)
Alhamdulillah, berpeluang tengok training session Chelsea vs Malaysia pada Selasa,19 July 2011 pukul 7 malam nanti. Umm, nampak gayanya kena naik LRT Star la lepas ofis hour. Hik3, teruja. Actually, tak pernah lagi eyriqazz terjahi mana-mana stadium di Malaysia ni, tak kirala tengok bola or training session.
Sayani sokongla juga sikit-sikit Chelsea, minat Nicolas Anelka coz masa zaman kolej dulu pernah dapat gelaran “Nicolas Imanelka”. Hak3, poyoje main defend dapat nickname striker..Miahaha…
Tak dapat nak pergi ni. Yerla, pengalaman pertama kata orang. Special thanks to Nuffnang for the VIP ticket..Muahhsss, ni yang buat makin sayang…
P/s : Dapat VIP Training Session je ke? Live game dapat tak? Opps,lupa laa nak tanya.Takpela,tak dapat tgk live pun ,dapat VIP training session ni pun dah cukup teruja.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Chelsea vs Malaysia | Yey, dapat VIP Ticket Training Pass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.