Celebrate 2nd Birthday Alisya di Restoran Flaming Steamboat Buffet, Platinum Walk, Danau Kota

Alhamdulillah, penangan cabut gigi bongsu, sakitnya semakin beransur pulih. Bolehla update entry yang sudah tertangguh lama. 22 June 2011, genapla usia Alisya dua tahun. Kami mengambil kesempatan untuk celebrate birthdaynya di Restoran Flaming Steamboat Buffet, Platinum Walk, Danau Kota :
Ini antara restoran yang mendapat rating 9/10 dari saya. In term of steamboat, memang pelbagai pilihan makanan set buffet di sini. Jom terjah :

 


Mama, Alisya nak itu

Pilihan Seafood. Pelbagai

Pilih jangan tak pilih

Pelbagai seafood yang segar dan menggiurkan. Our choice sudah semestinya Udang besar dan Ketam….Pilihla yang mahal dan susah dicari time biasa,barula berbaloi kan?

Sayur-Sayuran pun ada

Nasi Goreng yang berat-berat skit pun ada.Tapi rugila kan pekena Steamboat makan nasi goreng?

Segar-segar udang yang dipilih, sepahat ,Sotong etc

X Cukup tambah lagi. Makan sampai kenyang

Telur Puyuh pun ada. Favourite eyriqazz ni..

Tambah lagi,jangan tak tambah..Hik3..

Papa ni, asyik tambah je, bila nak makan ni? Birthday Alisya ke Birthday Papa ni? Dia pulak yang lelebih….

Nyam,nyam,jom makan…
 
Memang puas hati steamboatnya. Sup biasa dan juga tomyam memang menyelerakan. Dekat pula dengan rumah memang time special occasion bolehla terjahi sini. Pilihan banyak, sedap, yang penting puas hatii. Tak gitu?

Deserttt..bolehla pekena coklat bersama

Marsmellow yang lembut2 Alisya suka

Or Aiskrim..Sedap..

Harga set Buffet/Makanan (ala carte takde rasanya), RM23.80+ untuk dewasa.Campur tax around RM25. Harga memang kena dengan kualiti, so ,saya puas hati..Money well spent…

Yang tersayang pun gembira Sakan…
Restoran Flaming Steamboat Buffet, Platinum Walk, Danau Kota
Lokasi dan No. Telefon untuk Dihubungi :
No. 66-0 & 68-0,
Platinum Walk,
No2, Jalan Langkawi,Danau Kota,
53300 Setapak,Kuala Lumpur
No. Telefon : 017-7077300
P/s : Birthday Mamanya coming soon next month.Last year dah terjahi dan Romantic Dinner di Haven Restaurant, this year ,masih belum ada idea lagi….. Any suggestion on Romantic Restaurant/Dinner? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Celebrate 2nd Birthday Alisya di Restoran Flaming Steamboat Buffet, Platinum Walk, Danau Kota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.