Cantik juga Tiket Malaysia vs Arsenal

Cantik juga tiket Malaysia vs Arsenal kan? Ini bukan eyriqazz yang beli, tapi ofismate. Memang peminat setia Arsenal katanya. Siap 7 tiket dibelinya bawa keluarga menonton Live di Stadium . Ni tiket paling murah katanya, RM58. Umm, murahnya?? Hik3…

Gambar Sekitar Perlawanan Persahabatan Arsenal Lawan Malaysia 13 Julai 2011 @Stadium Bukit Jalil

Well, walaupun saya ni bukan penyokong Arsenal, namun sedihla juga bila Ofismate saya tu bercerita, siap penyokong Boo Boo pemain Malaysia. Tak silap saya ,Aidil Zaquan antara yang kena boo. Umm….

Satu lagi, sedihla juga bila tiada Live Malaysia lawan Arsenal ni semalam. Malam ni ada ulangan di Astro, namun tuhla, tak sama tengok siaran ulangan dengan live kan? Hopefully, perlawanan lawan Chelsea dan Liverpool nanti adalah live. Tak syiokk laa tengok siaran ulangan. Tadi pun saya forward2kan aja. Kurang feel kata orang. Nak pi stadium, kesian pula nak tinggalkan anak dan Isteri di rumah . 

P/s : Bilala agaknya AC Milan nak turun Malaysia ya? Ohh, Norwich City, Proton masih sponsor lagi ke ?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Cantik juga Tiket Malaysia vs Arsenal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.