Burger Sedap Jalan Langkawi, Setapak

Dua hari lepas, lepas pulang dari Sesi Latihan Chelsea di Bukit Jalil, perut berkeroncong la pula. Yerla, tak sempat nak dinner. So, terjahila stall burger yang tak jauh dari rumah eyriqazz. Dah lama nak terjah stall ni coz time balik kije or memalam selalu nampak orang singgahi. So, nak trylaa juga sendiri :
Burger Ayam Special. Fuhhh, memang sedap…
Jemput Makan…No Wonder satu minah chinese yang order sebelum eyriqazz siap cakap besttt sambil buat aksi best¬†
Memang Sedap. Rasa tak cukup je sebijik. Yummylicious…
Inilah ownernya.Katanya dia buat part time je memalam…
Believe it or not, dia cakap, jual burger ni boleh dapat dalam RM100-RM500 semalam untung bersih. Wooowww, lumayankan? Saya tak terkejut coz masa sekolah dulu jadi pengawas, kami buat jualan burger time hujung minggu untuk penghuni asrama. Semalam memang untung dalam RM200-300. Banyak cabang rezeki datangnya dari perniagaan, tak gitu?
Saiful Burger, Jalan Langkawi, Setapak
Jom terjah.Kalau dah sampai tu, calling2 laa eyriqazz n belanja eyriqazz sekali. Hik3, tak jauh pun dari rumah eyriqazz stall burger dia ni, within walking distance je….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Burger Sedap Jalan Langkawi, Setapak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.