Bodo mcm sampah ko ni…citer nak lebat

Sudah agak lama juga rasanya tidak ditegur dan dikutuk “kaw-kaw” oleh Sang Anonymous.Last time kalau tak silap, komen pasal Most Malay Bloggers Sucks?? . Hik3, entry Selamat Tinggal Nuffnang entry hangit saya kali ini mengundang ketidakpuashatian  Sang Anonymous lagi . Mungkin bengang dengan entry hangit dan ‘publisiti murahan’ dari eyriqazz kot :
Anonymous said…


“bodo mcm sampah ko ni…citer nak lebat”

Then,

Anonymous said…

sori derr…terkutuk td…wa ingat lu budak2…mintak ampun bang terkasar bahasa…yg tua dihormati,yg muda disayangi…hehe

**Umm, kenapa perlu membezakan yang muda dan yang dah berstatus Uncle? (Tuh Je Jai)

Lebih dari 50 komen diterima di entry itu, dibaca oleh a few Nuffies dan juga 2 komen dari Staff Nuffnang. Minta maaf kalau entry saya itu menyinggung perasaan sesiapa. Niat di hati sekadar mahu menghangitkan dan menceriakan hari Jumaat …Hik3, the blame on me kalau sesiapa yang terkena dan terasa….Salah silap harap maafi ya? . Hidup ini kenalah ada asam dan garam, baru lebih seronok, kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Bodo mcm sampah ko ni…citer nak lebat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.