Seks Yang Seronok

by eyriqazz on 21 June 2011

in family

Seks Yang Seronok? Umm, sebelum tu, bacaan 18 tahun ke atas saja.Most my readers 18 tahun ke atas kan? Yang terlepas tu, sila close entry ini especially Dauspozi.
Seks, a ‘taboo’ tajuk .Ramai yang tak berani untuk bercerita pasal ni tapi dalam diam-diam mencari sendiri especially golongan remaja[Anak-anak terdedah SEKS setiap hari].
Seks yang seronok? Kahwin dulu dan alaminya sendiri. Of course menyeronokkan bila bersama orang yang kita sayang. Yang belum kahwin, jangan nak mencuba-cuba, “Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya” especially untuk kaum wanita.
Hamzah Ian, baik hang cepat-cepat mengaku…Hik3..Just kidding
´╗┐
P/s : Layan Suami Bagaikan Pelacur Kelas Pertama?? Umm, Seks bukannya the “only” kayu pengukur dalam kebahagian dan keseronokan hidup bekeluarga. Apa kata anda?
  • intanurulfateha 21 June 2011 at 6:21 am

    =.=

  • Myra Jay 21 June 2011 at 7:02 am

    Betul, sangat setuju ayat last, isteri bukan pelacur dan perkahwinan bukan semata-mata untuk seks.

  • cikpia 21 June 2011 at 7:29 am

    aku dengar orang selalu kata LELAKI KAWEN HANYA UNTUK SEKS…..

    benarkah?

  • Myvitrd 21 June 2011 at 7:50 am

    gambar2 kau ni.. buatkan aku nak panggil wife aku balik awal beb.. hahaha.

    Kalau dah kawin Sek memang seronok.. hahaha..

    Nak tahu seronok @ tak .. NIKAH dulu ye..

    Cari yang HALAL

  • cik helena 21 June 2011 at 8:05 am

    *tunduk kepala tanda belum kahwen.hahaha

  • Acik 21 June 2011 at 8:06 am

    No, it is not d only kayu pengukur tp it is important – pengikat berdua!

  • Andrik McVean 21 June 2011 at 9:08 am

    hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog…see u there..cheers

  • Nana 21 June 2011 at 9:21 am

    seks juga bagus untuk kulit hehe

    http://ibudamia.blogspot.com/2010/07/seks-bagus-untuk-kulit.html

  • Yutaka Mushimura 21 June 2011 at 9:50 am

    alo..tailo arrr…ini tajuk banyak orang cari meh…

    :)

  • Mama Zharfan 21 June 2011 at 11:12 am

    entry SEO ker ni heheh
    me tak berani nak tulis psl benda ni kat blog me :p taboo kan :)

  • LittleGurl 21 June 2011 at 3:21 pm

    nak kawen!!!hahahahaha (sambil tutup mata)

  • diana 21 June 2011 at 3:57 pm

    seks bukan segala2 nya..
    tapi seks tu penting bila dah kawen..
    bila dah kawen kena belajar jugak
    tentang seks..
    belum kawen jangan coba2 nak
    google2 tentang seks..:p

  • Dauspozi 21 June 2011 at 5:06 pm

    Alamakkkkk dah terbacaaaaaaaaaaaaaa… wakakakakaka

    Latest Post: Wordless Wednesday #2 – Dunia Twitter

  • amirah 22 June 2011 at 8:52 am

    : P

  • ojousara 7 March 2012 at 10:48 am

    apa yang bestnya,,adalah daku x normal..erk

  • Anonymous 29 August 2012 at 5:03 pm

    seks juga bperanan penting dlm rumah tangga.klau x uat seks yg sedap dan seronok mcmana nak dpt zuriat yg comel

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: