Seks Yang Seronok

Seks Yang Seronok? Umm, sebelum tu, bacaan 18 tahun ke atas saja.Most my readers 18 tahun ke atas kan? Yang terlepas tu, sila close entry ini especially Dauspozi.
Seks, a ‘taboo’ tajuk .Ramai yang tak berani untuk bercerita pasal ni tapi dalam diam-diam mencari sendiri especially golongan remaja[Anak-anak terdedah SEKS setiap hari].
Seks yang seronok? Kahwin dulu dan alaminya sendiri. Of course menyeronokkan bila bersama orang yang kita sayang. Yang belum kahwin, jangan nak mencuba-cuba, “Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya” especially untuk kaum wanita.
Hamzah Ian, baik hang cepat-cepat mengaku…Hik3..Just kidding

Comments

  1. Myra Jay says

    Betul, sangat setuju ayat last, isteri bukan pelacur dan perkahwinan bukan semata-mata untuk seks.

  2. Myvitrd says

    gambar2 kau ni.. buatkan aku nak panggil wife aku balik awal beb.. hahaha.

    Kalau dah kawin Sek memang seronok.. hahaha..

    Nak tahu seronok @ tak .. NIKAH dulu ye..

    Cari yang HALAL

  3. diana says

    seks bukan segala2 nya..
    tapi seks tu penting bila dah kawen..
    bila dah kawen kena belajar jugak
    tentang seks..
    belum kawen jangan coba2 nak
    google2 tentang seks..:p

  4. Dauspozi says

    Alamakkkkk dah terbacaaaaaaaaaaaaaa… wakakakakaka

    Latest Post: Wordless Wednesday #2 – Dunia Twitter

  5. says

    hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog…see u there..cheers

  6. Anonymous says

    seks juga bperanan penting dlm rumah tangga.klau x uat seks yg sedap dan seronok mcmana nak dpt zuriat yg comel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing