≡ Menu
Seks Yang Seronok? Umm, sebelum tu, bacaan 18 tahun ke atas saja.Most my readers 18 tahun ke atas kan? Yang terlepas tu, sila close entry ini especially Dauspozi.
Seks, a ‘taboo’ tajuk .Ramai yang tak berani untuk bercerita pasal ni tapi dalam diam-diam mencari sendiri especially golongan remaja[Anak-anak terdedah SEKS setiap hari].
Seks yang seronok? Kahwin dulu dan alaminya sendiri. Of course menyeronokkan bila bersama orang yang kita sayang. Yang belum kahwin, jangan nak mencuba-cuba, “Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya” especially untuk kaum wanita.
Hamzah Ian, baik hang cepat-cepat mengaku…Hik3..Just kidding



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • intanurulfateha 21 June 2011, 6:21 am

    =.=

    Reply
  • Myra Jay 21 June 2011, 7:02 am

    Betul, sangat setuju ayat last, isteri bukan pelacur dan perkahwinan bukan semata-mata untuk seks.

    Reply
  • cikpia 21 June 2011, 7:29 am

    aku dengar orang selalu kata LELAKI KAWEN HANYA UNTUK SEKS…..

    benarkah?

    Reply
  • Myvitrd 21 June 2011, 7:50 am

    gambar2 kau ni.. buatkan aku nak panggil wife aku balik awal beb.. hahaha.

    Kalau dah kawin Sek memang seronok.. hahaha..

    Nak tahu seronok @ tak .. NIKAH dulu ye..

    Cari yang HALAL

    Reply
  • cik helena 21 June 2011, 8:05 am

    *tunduk kepala tanda belum kahwen.hahaha

    Reply
  • Acik 21 June 2011, 8:06 am

    No, it is not d only kayu pengukur tp it is important – pengikat berdua!

    Reply
  • Nana 21 June 2011, 9:21 am Reply
  • Yutaka Mushimura 21 June 2011, 9:50 am

    alo..tailo arrr…ini tajuk banyak orang cari meh…

    :)

    Reply
  • Mama Zharfan 21 June 2011, 11:12 am

    entry SEO ker ni heheh
    me tak berani nak tulis psl benda ni kat blog me :p taboo kan :)

    Reply
  • diana 21 June 2011, 3:57 pm

    seks bukan segala2 nya..
    tapi seks tu penting bila dah kawen..
    bila dah kawen kena belajar jugak
    tentang seks..
    belum kawen jangan coba2 nak
    google2 tentang seks..:p

    Reply
  • Dauspozi 21 June 2011, 5:06 pm

    Alamakkkkk dah terbacaaaaaaaaaaaaaa… wakakakakaka

    Latest Post: Wordless Wednesday #2 – Dunia Twitter

    Reply
  • Andrik McVean 21 June 2011, 9:08 am

    hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog…see u there..cheers

    Reply
  • LittleGurl 21 June 2011, 3:21 pm

    nak kawen!!!hahahahaha (sambil tutup mata)

    Reply
  • amirah 22 June 2011, 8:52 am

    : P

    Reply
  • ojousara 7 March 2012, 10:48 am

    apa yang bestnya,,adalah daku x normal..erk

    Reply
  • Anonymous 29 August 2012, 5:03 pm

    seks juga bperanan penting dlm rumah tangga.klau x uat seks yg sedap dan seronok mcmana nak dpt zuriat yg comel

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »