Sayang Geramla dengan Sumijelly ni!!!

Sayang Geramla dengan Sumijelly ni!!! Sumijelly , apa u dah buat dekat my wifey? Ooooh, selamba u kasi wifey angin. Memang nak kena la u sumi ni..Spoil mood balik kampung ni tau..Kalau berani, mehla face to face…Hik3, aphal wifey geram sangat ngan sumijelly ni? Apa yang sumijelly dah buat? Umm, action is better than word :

Nyam2, Sedap Sumijelly ni Papa….
Apa pandang-pandang? Ini Alisya punya
Amboi,bersungguh2 nya menggigit
Oh, Sedappnyaaa…
Yummy,yummy,kenapa Mama marah SUmijelly pula?

Mamanya geram coz Alisya tak berapa pandai makan. Abiss tumpah dan kotorkan baju. Mana Mama tak geram/marah. Pulaktu, punyala merengek n menangis nakkan Sumijelly tu. Ohh, kuat sungguh penangan ko ya Sumijelly? Bukan setakat Ikan Siakap, anak eden pun haru dibuatnya.

P/s : Anak anda suka Sumijelly tak?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Sayang Geramla dengan Sumijelly ni!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.