Saya Menang IPAD 2


Ohh, Saya Menang IPAD 2. Tak sangka yang hangit menjadi hangat. Yang diusik-usik menjadi kenyataan. Tak salah keep on dreaming kan? . Refer my earlier entry hangit : [ I Won IPAD 2 & I Won IPAD 32GB]. E-mail yang diterima petang tadi betul-betul menggembirakan hatiku :

Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party entri kemenangan


My most lucky event yang pernah saya joini. Menang Cabutan bertuah, Menang best dressed, and now menang IPAD 2 post event entry.  Terimakasih TM dan Nuffnang  kerana memilih saya sebagai pemenang.

Special thanks juga buat sahabat bloggers yang lain especially Shahrul , Hazman FadzilMadamMondoq  dan Je Jai  kerana menjadi penyumbang gambar di entry itu….As a token of appreaciation, InsyaAllah akan ada Ole-Ole/Hadiah untuk anda semua dari Sabah nanti…Or hadiah lain yang difikirkan 
sesuai…InsyaAllah…

Satu lagi Contest yang eyriqazz joini [IPAD 2 Selesai ] yang turut menawarkan IPAD 2 kini menjadi rebutan. Siapakah yang bakal menang ya ? . Mungkinkah Hangit Menjadi Hangat Sekali lagi? . Umm, eyriqazz tidak menaruh harapan yang tinggi kerana jawab soalan pun 2nd last + referral dari eyriqazz tidaklah tinggi mana. Peribadi, eyriqazz menjangkakan YanmieOnline, AriffShah dan Kak Jie bakal memenangi IPAD 2 dari Denaihati ini. Apapun, semua Contestant berpeluang untuk menangkan? 

Tuah Ayam Nampak Di Kaki , tuah manusia siapa yang tahu. Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya kan? InsyaAllah, rezeki kemenangan akan dikongsi-kongsi dengan more Contest/Give Away in the future. Current Contest/Give Away akan diumumkan pemenang tak lama lagi. Oh ya, anyone yang menang tapi belum terima hadiah lagi, let me know ya? 


UPDATED – Alhamdulillah, menang hadiah saguhati  1 unit Cermin Mata Ray Ban dan Tunai RM100 dari DenaihatiThanks Bro Denaihati .Siapa nak beli Cermin mata Rayban, angkat tangan…

P/s : Alhamdulillah, dimurahkan rezeki berblogging ini. Special thanks to my beloved Wife yang sentiasa memberikan sokongan yang tidak berbelah bagi. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

34 thoughts on “Saya Menang IPAD 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.