Saya Menang IPAD 2

by eyriqazz on 17 June 2011

in blogging, contest


Ohh, Saya Menang IPAD 2. Tak sangka yang hangit menjadi hangat. Yang diusik-usik menjadi kenyataan. Tak salah keep on dreaming kan? . Refer my earlier entry hangit : [ I Won IPAD 2 & I Won IPAD 32GB]. E-mail yang diterima petang tadi betul-betul menggembirakan hatiku :

Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party entri kemenangan


My most lucky event yang pernah saya joini. Menang Cabutan bertuah, Menang best dressed, and now menang IPAD 2 post event entry.  Terimakasih TM dan Nuffnang  kerana memilih saya sebagai pemenang.

Special thanks juga buat sahabat bloggers yang lain especially Shahrul , Hazman FadzilMadamMondoq  dan Je Jai  kerana menjadi penyumbang gambar di entry itu….As a token of appreaciation, InsyaAllah akan ada Ole-Ole/Hadiah untuk anda semua dari Sabah nanti…Or hadiah lain yang difikirkan 
sesuai…InsyaAllah…

Satu lagi Contest yang eyriqazz joini [IPAD 2 Selesai ] yang turut menawarkan IPAD 2 kini menjadi rebutan. Siapakah yang bakal menang ya ? . Mungkinkah Hangit Menjadi Hangat Sekali lagi? . Umm, eyriqazz tidak menaruh harapan yang tinggi kerana jawab soalan pun 2nd last + referral dari eyriqazz tidaklah tinggi mana. Peribadi, eyriqazz menjangkakan YanmieOnline, AriffShah dan Kak Jie bakal memenangi IPAD 2 dari Denaihati ini. Apapun, semua Contestant berpeluang untuk menangkan? 

Tuah Ayam Nampak Di Kaki , tuah manusia siapa yang tahu. Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya kan? InsyaAllah, rezeki kemenangan akan dikongsi-kongsi dengan more Contest/Give Away in the future. Current Contest/Give Away akan diumumkan pemenang tak lama lagi. Oh ya, anyone yang menang tapi belum terima hadiah lagi, let me know ya? 


UPDATED – Alhamdulillah, menang hadiah saguhati  1 unit Cermin Mata Ray Ban dan Tunai RM100 dari DenaihatiThanks Bro Denaihati .Siapa nak beli Cermin mata Rayban, angkat tangan…

P/s : Alhamdulillah, dimurahkan rezeki berblogging ini. Special thanks to my beloved Wife yang sentiasa memberikan sokongan yang tidak berbelah bagi. 
  • Lin Azlina 16 June 2011 at 3:34 pm

    bestnya..nk ipad 2 free jugak..tp mana boleh dpttanpa usaha..ye tak..apapun..blogging itu sgt best kan

  • JMR 16 June 2011 at 3:35 pm

    tuah ayam nmpk di kaki, tuah bro, nmpk kt skrin ipad tu..pehh…

  • mrs adam 16 June 2011 at 3:36 pm

    tahniah!kali ni bkn entry hangit ye

  • madammondoq 16 June 2011 at 3:38 pm

    yeay!! mat tiger nak bagi ole2!! suka2!!! tok jejai suka tak?? ke tarbakor lagi?? ekeke…

  • Norfa 16 June 2011 at 3:38 pm

    tahniah .. lucky gila ni.. hehe..

    silap tweet plak tadi.. kikiki

  • munirah 16 June 2011 at 3:38 pm

    tahniah… bro memang selalu menang hadiah.. :)

  • Bella Enveeus 16 June 2011 at 3:43 pm

    Congratulations!! Nanti kena wat review ipad2 tu ye.. ;)

  • AyuArjuna BiGoshh 16 June 2011 at 3:44 pm

    wahhh tahniah. berbaloi-baloi

  • KiD 16 June 2011 at 4:21 pm

    tahniah bro!! rezeki anda.. :)
    Cara Hack yang Mudah | Tips Jika Anda Malas Kerja!…

  • DaHLia 16 June 2011 at 4:22 pm

    tahniahhh!!!
    memang murah rezeki eyri :D

    moga dahlia pun murah rezeki jugakkk …aminnnn

  • Kak Aya 16 June 2011 at 4:28 pm

    tahniah!

  • L@n@ a.k.a Mak Budak 16 June 2011 at 4:28 pm

    hai.. murah rezeki .. semoga kenikmatan ini tidak membuai diri kita hingga lupa diri .. tahniah2x..

  • Eyriqazz 16 June 2011 at 4:34 pm

    terimakasih semua for the wish..InsyaAllah,hadiah kemenangan akan dikongsi2..special thanks buat lana juga..yupp..semoga kenikmatan ini tidak membuai sehingga lupa diri….

  • titan 16 June 2011 at 6:07 pm

    tahniah sebab menang ipad.

    ada malware ke kat blog ni? Sebab masa masuk tadi dia paparkan nih..

    Warning: Something’s Not Right Here!
    http://www.eyriqazz.com contains content from 1000backlinks.cz.cc, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
    Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you’ve visited this site in the past or you trust this site, it’s possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
    We have already notified 1000backlinks.cz.cc that we found malware on the site. For more about the problems found on 1000backlinks.cz.cc, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.

  • Myvitrd 16 June 2011 at 10:29 pm

    Tahniah bro.. memang tuah ayamnampak dikaki.. hehehe

  • Mama Zharfan 16 June 2011 at 10:51 pm

    congrats bro!! ur rezeki sgt murah dgn nuff :)

  • Dawa 16 June 2011 at 11:14 pm

    mmg bertuah! tahniah! kalau mng DH punya plak, jual la kt saya 1 ye. hehe

  • chris™ 16 June 2011 at 11:44 pm

    tahniah,tahniah,tahniah bro..u memang terer lah..
    Terbaru di blog Aku “7 Langkah SEO (part 2)”

  • Shahrul Hairy Shaharuddin 16 June 2011 at 11:59 pm

    TERBAEK bro! Entry hangit menjadi hangat sudah! hehehe.. rezki bro.. Alhamdulillah.. =D

    yours
    SH

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 17 June 2011 at 12:21 am

    tahniah!!! semoga murah rezeki lagi!!

  • Sharinginfoz 17 June 2011 at 12:22 am

    tahniah bro

  • Kaki Wayang 17 June 2011 at 12:29 am

    Kalau menang kat peraduan Denaihati..bagilah ipad tu kat aku yerrr

  • yanmie 17 June 2011 at 12:30 am

    Salam, wah tahniah besan pun dpt iPad2 gak, kikiki sonoknyeeee.

    http://www.yanmieonline.com

  • Sumijelly 17 June 2011 at 12:36 am

    arghhhhhhhh……………………

    Sumijelly.com

  • joijoi80 17 June 2011 at 12:43 am

    tahniah bro…lg kembang pipi tu…. hangit jd kenyataan… best kan..

  • Faisal Abdullah 17 June 2011 at 1:07 am

    Tahniah bro..memang terbaik lah

  • hanani 17 June 2011 at 1:40 am

    seronoknya dapat free.. tahniah bro. Entri hangit jadi kenyataan. Rezeki murah la bro. Banyak menang hadiah kali ni. Nanti buat review eh. Ingat nak ambil satu gak kat kedai nanti.. :)

    Jom baca ni :Apa Rasa Ayam Penyet AP ni?

  • puanbee 17 June 2011 at 2:15 am

    tahniah seronoknya menang ipad 2 tuuu

  • hazman aka species1980 17 June 2011 at 2:21 am

    Tak kisah la bro…dah memang rezeki ko kan…Kalau ko belanja aku AHAD nie pun no problem …kekeke

  • Peri PiA 17 June 2011 at 11:25 am

    tahniah

  • SyUhAdA 19 June 2011 at 6:24 pm

    thniah bro..
    dpt ipad 2..
    mmg hangat la..hehe~

  • Fazreen 20 June 2011 at 4:42 am

    Yeay..boleh facetime dgn bro lepas ni..hahaha

  • MamaYatie 20 June 2011 at 7:02 am

    congrates! wah..rezeki…bukan senang nak dapat ni

  • […] citarasa eyriqazz especially untuk update blog, upload picture etc..Lebih-lebih lagi bila dah ada IPAD 2.    Takperla, hopefully, lepas ni ada la rezeki lain pula. Mengidam pula nak dapatkan Blackberry […]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: