Makanan Orang lepas Cabut Gigi

Huk3, memang perit lepas cabut gigi bongsu ni. Nak makan pun susah. Nak makan pun kena berpantang. Panas tak boleh,sejuk tak boleh, susah makan pun tak boleh. Huk3, so inilah antara makanan eden time lepas cabut gigi ni :

Bubur Ayam Mcd…Telan je laa..

Better than takde kan?
Cabut gigi bongsu memang sakit.Lagi sakit dari cabut gigi geraham. Demam pun masih belum kebasni. Nak menulis pun takde mood mana,dikuatkan semangat juga,kan nanti ada Orang Nak take over blog ni pula.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Makanan Orang lepas Cabut Gigi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.