Kisah Isteri,Sumijelly,Tupperware dan ………….

Bukan Main gembira lagi Hantu Tupperware bila dijemput Sumijelly untuk menghadiri event Tupperware. Papanya la yang jagakan Alisya di rumah dan Isteri pergi ke event itu di Head Office Tupperware Malaysia di Subang Jaya. 

Inilah serba sedikit gambar yang diambil oleh wifey di sana. Katanya ianya berkenaan pelancaran produk terbaru tupperware tak lama lagi. So, ini macam feedback session ngan potential customer :


Ofis Tupperware Subang Jaya, cantikk…Saya pi ambil masa pulang
Barang2 yang perlu dibawa. Produk tupperware terbaru target customer golongan ibu yang ada bayi kecil
Penerangan dari Wakil Tupperware. Ehh,kanan sekali tu, Ruth Liew kan?

Feedback session,kasi input,komen etc

Mula-mula letakkan secawan air, pastu letakkan gandum dan ikan bilis.Gaul sampai sebati. Jangan lupa garam secukup rasa.
Pastu tambahkan bawang yang sudah dipotong.
ehh, ni bukan resepi nak buat Cekodok ke?
** Hik3, memandai je eyriqazz ni

Nampak menarik. Wifey cakap memang best…Sayang, hanya untuk ibu-ibu sesi ni

The best Part, abis session, semua peserta dapat Hadiah dari Tupperware berupa barangan Tupperware bernilai RM300
**Umm, Model Susu Cap Junjung dia, Model Tupperware pun dia?

Bukan Main gembira lagi si Hantu Tupperware, Papanya nak ambil 2 bekas nak buat give away pun tak kasik…Hik3…

Last but not least special thanks buat Sumijelly yang menjemput Isteri sekali. Bukan main heppi lagi wifey. Special thanks to submerryn yang mengajak Sumijelly ke event ini. Tak lupa juga, semestinya Tupperware Malaysia  for this event. Lain kali buat la lagi, jangan lupa jemput kami lagi…Tak dpt jemput saya, jemput wifey pun jadi..Dia memang hantu & Peminat No. _____ Tupperware.
P/s : Rasanya 8 dari 10 perempuan suka Tupperware kan? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Kisah Isteri,Sumijelly,Tupperware dan ………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.