Keputusan Final Piala FA 2011|Terengganu Menang


Keputusan Final Piala FA 2011,Terengganu Menang dengan keputusan 2-1 menewaskan Kelantan (lariik,hangittt…) . Dan inilah hasil dari kemenangan Kelantan vs Terengganu . (kredit Picture to Sokernet.Com)

Terengganu (Eyriqazz) vs Kelantan (Wifey) = Alisya 

Hik3, just kidding. Berada di Johor Bahru, tak dapat tgk live. Di Hotel ni tiada Astro Sport mahupun TV1, malas nak pi tgk kat kedai mamak, bapa mertua pi tengok. So, lepak laa dalam bilik dan layan live updateje laa sambil update blog.

Live update terjah  SINI, thanks bro SharingInfoz, dapatla juga tengok update terkini final Piala FA 2011 ini walaupun keputusan nampaknya bersambung di masa tambahan. Harap-harap menangla Terengganu hendaknya. 

P/s : Tak suka both tagline Pasukan Terengganu dan Kelantan. Kenapa perlu bergomo dan mementeh? Both negatif meaning tu….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Keputusan Final Piala FA 2011|Terengganu Menang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.