IPAD 2 Tugasan Khas | Mungkinkah Hangit Bertukar Menjadi Hangat?

by eyriqazz on 15 June 2011

in blogging, contest



I Won IPAD 2  ( Maaf kepada sesiapa yang terkena entry hangit itu..)

Apapun, dah diberi peluang untuk memenangi IPAD 2, saya tidak mahu melepaskan peluang untuk berpeluang memenangi IPAD 2 dan menjawab tugasan yang diberikan oleh Denaihati : IPAD 2 Tugasan Khas . Inilah jawapan dari saya selepas pulang dari kerja dan terjahi swimming pool (betulla, exercise ni buat minda lebih segar…)

1. Dimana aku ditahan dan digeledah polis? (Masih ada rasa suspen nak pergi sana)
2. Siapakah Perdana Menteri Sebelum DS Najib Razak yang telah mengundur diri?

Tun Abdullah Badawi - Tahniah Kepada Najib Tun Razak

3. Siapa yang menjadi introducer aku join Sponsored Tweets?

Zul’s Blog -  Buat Duit dengan Sponsored Tweets

4. Bilakah tarikh ulangtahun berkahwinan aku dengan my belove wife? (masih sebak bila baca entri ini)


20 November - Tarikh 20/11 yang tidak akan aku lupakan

5. Bila blog Denaihati berstatus PR0?

June 2,2010 - Google update Page Rank ke?

6. Siapakah penulis jemputan pertama di blog denaihati?

Azman Ishak - Media cetak dan laman web serta blog secara amnya

7. Siapakah blogger hebat yang telah menang kereta Peugeot 308 VTi?

Emilayusof.com - Blog Emilayusof.com menang Peugeot 308 VTi

8. Apakah contest SEO kedua yang telah memberi kesan positif kehadiran blog denaihati di Malaysia?
9. Berapa umur abang (anak ke tiga) ketika masuk Madrasah di Shah Alam? (Sejak Mac 2011 dah berpindah di Muar)

10 Tahun -10.01.10 Hijrah Hidup pada usia 10 tahun

10. Bila blog denaihati berhijrah dari blogspot ke wordpress?

- January 2010- Selamat datang ke rumah baru Denaihati


Wish me luckk..Semoga hangit bertukar menjadi hangat…Amin…


P/s : Jangan lupa terjahi :
  • syahrilhafiz 15 June 2011 at 1:50 pm

    gudluck bro
    detail jawapan tu
    boleh sebijik la lepas ni..

  • Kujie 15 June 2011 at 2:38 pm

    moga berjaya ..hihi…. suka baca semua entri peserta..mcm ada berbagai ragam dan gaya walau jawapan yang sama

  • wrizuan[dot]net 15 June 2011 at 3:10 pm

    gud luck bro…
    nanti kalu mng ipad 2 nak pinjam hihihi…:)

  • wazy 15 June 2011 at 3:16 pm

    good luck bro

  • Dawa 15 June 2011 at 10:51 pm

    selamat berjaya. kalau dpt iPad2 tu, review2 la kt blog ye. hehe

  • AyuArjuna BiGoshh 16 June 2011 at 3:37 am

    all the best!

  • joijoi80 16 June 2011 at 5:14 am

    ala..bro… kena entry hsngit la mencabar…. good luck misi win ipad2…

  • akubiomed 16 June 2011 at 6:14 am

    Tanniah dapat menyiapkan tugasan. Hanya tunggu keputusan sahaja. Semoga menang iPad2

  • Mama Zharfan 16 June 2011 at 9:34 am

    good luck bro!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: