GTO Pointz

Salam Dari Eyriqazz,

Alhamdulillah, setahun lebih aktif berblog, semakin menampakkan respons dan ke arah yang lebih positif. Income pun sudah ada kemajuan dan beberapa Advertorial telahpun diterima .

Action is better than word ? Saya pernah cakap yang saya akan cuba kongsi-kongsikan Income yang saya dapat dari blogging kan? Sharing Is Caring, money is not everything. Jadi, kali ini saya ingin memperkenalkan :

GTO Pointz

Firstly, terimakasih buat Saudara Melromeo @ Sifuku. Idea ini diambil darinya.

Apa itu GTO Pointz?

GTO Pointz adalah pointz yang akan diberikan oleh eyriqazz dari masa ke semasa. Point ini akan diberikan melalui contest-contest yang akan eyriqazz buat di masa hadapan. Juga akan diberikan tanpa diduga, seperti pengomen terbaik, pengomen setia dan macam-macam lagi ikut mood dan apa yang terlintas di hati.

GTO Pointz ini juga diberi sebagai tanda maaf kerana sudah semakin kurang masa untuk berblogwalking dah menyinggah blog pengomen setia especially. Bukannya sombong ataupun perasan bagus, namun anak dah makin membesar. Namun, singgahan tetap dilakukan dari masa ke semasa .


Camne system GTO Pointz dikira?


1 Pointz bersamaan RM1. Sistem point ini boleh ditukarkan seperti berikut (Point boleh ditukarkan bila dah cukup 10 pointz atau gandaan 10)


1. Wang Tunai ( untuk akaun Maybank sahaja) ,i.e. 10 pointz = RM10


2. Top Up Telefon Bimbit, i.e = 10 pointz = RM10 top up

Jadi, bila pointz dah dlm gandaan 10 ataupun lebih 10 (untuk cash) , bolehla redeem dengan tinggalkan mesej di entry ini ataupun e-mailkan di iman1237@hotmail.com. Saya akan updatekan pointz dari masa ke semasa.

GTO Pointz ini dibuat bagi menghargai pembaca setia eyriqazz disamping mempromosikan blog eyriqazz agar anda terus setia bersama saya. Win-Win Situation kan? The More Income saya dapat, lagi banyak pointz akan cuba saya berikan + kongsikan  . Stay Tune.

 Updated Pointz akan diupdatekan dari masa ke semasa dan akan diletakkan di sidebar blog eyriqazz (Info Terkini) :


GTO Pointz percubaan terbaru saya
Sebagai tanda terima kasih yang menyokong dan setia
Sharing Is Caring sesama kita
Rezeki dikongsi apa salahnya?

UPDATED 1 :


Latest GTO Pointz setakat 1 July 2011 :

151 GTO Pointz
Joegrimjow @ http://joegrimjow.blogspot.com/

85 GTO Pointz
Miza Yusof

40 GTO Pointz

15 GTO Pointz
Shi3la

10 GTO Pointz

8 GTO Pointz

6 GTO Poinz
 Liyana Lunia   

5 GTO Pointz  

3 GTO Pointz  = Darkbatman   Lily Norliza        Velasrizal     Zikr the Jalanan Sepi Perantau    

2 GTO Pointz = Black_Mel   Suzzsuzie

1 GTO Pointz = Ismail Noh     Sakira      Kak Tash   CikAlienHijau (URL gagal dikesan)  Doryn Doralin     Mrs Adam         Cikgu Isza    Kak Ina KL     Bean Moreno    Cik Lily Putih    Killer    Elissmie    KL Citizen    Sop         KancilBiru    Shiorila    Orked    Cik Hani Zain    Mama Adam    Dyahaha    Mama Seni    Firahadifa    JARD    Hayati    Intanurulfateha     Nanie    Belalang        Nida  Anin    Amoi Kusut    Nana    XeNoGeArS            Bunga     Aaina       Faizal The Newcaster       Aizuddin  

UPDATED 2 :

Sesiapa yang memiliki Acc Maybank, GTO Pointz boleh ditukarkan walaupun belum mencukupi 10 Pointz. Hanya perlu e-mailkan details ( No. Akaun dan nama) ke iman1237@hotmail.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

84 thoughts on “GTO Pointz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.