GSC SelfPrint Ticket

Dah lama tak pergi tengok wayang, Last week masa tengok Nur Kasih The Movie, booking dan belila tiket online,bayar guna Maybank2u. Bila print tu, keluarla GSC SelfPrint Ticket. Umm,seriously, tak tahu apa  time tu :
GSC Self Print Ticket : Tak perlu lagi beratur,tak perlu lagi ke kaunter untuk redeem tiket, boleh gunakan terus untuk masuk.So, kalau sampai lambatpun ,takdela terkejar-kejar kan?
No wonder la masa queue nak redeem tiket, staff tu cakap, tak perlu bang. Tunjuk je resit tu, dah ada bar code etc…Wahh, bagus-bagus :

 

GSC SelfPrint Ticket – Lebih Mudah Menonton Wayang kini
Tahniah diucapkan buat Golden Screen Cinema, lebih mudah la nak membeli dan booking tiket lepas ni,tak perlu lagi beratur untuk ambil tiket di kaunter.
P/s : Korang dah try GSC SelfPrint Ticket?Amcam, how was ur feedback?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “GSC SelfPrint Ticket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.