Fatin Liyana Diserang Hendap

Fatin Liyana Diserang Hendap Eyriqazz…Hik3…
Dipendekkan cerita :
Tadi jumpa Fatin Liyanaa dan “ehem-ehem” di Restoran Ayam Penyet Express, Sunway Pyramid, tapi tak berani nak tegur…Hik3, nampak romantik je dia, macam eyriqazz dan wifey masa muda-muda dulu… (Ahad, 12 June 2011)
Dipanjangkan cerita :
On the way pulang dari JB, singgahla di Sunway Pyramid. Ada Advertorial Job nak kena buat di sana. Dinner di Restoran Ayam Penyet Express. Tgh-tgh makan tu, nampakla kelibat Fatin Liyanaa dengan ‘ehem ehem’. Umm, mula-mula tu kurang pasti betulke dia. Dengan bantuan Cik Epal (siap mesej Cik Epal,hik3), confirm memang dia. Memang cantik orangnya, no wonder tersangat famous di blogosphere . Cimon rakan seofis saya pun selalu stalk blog dia.Hak3,abisla ko Cimon, bocor rahsia.
Cik Epal kasitau yang semalamtu birthday dia, so mula-mula memang ingat nak tegur dan wish Happy Birthday. Tapi atas keseganan+Alisya pun agak excited nak pulang ke rumah, saya wishkan aja Happy Birthday di resit dan minta cashier passkan. Ucapan dari Eyriqazz sekeluarga (tulisan comel Isteri tulis, yang macam doktor ,eyriqazz laa…)
Salam perkenalan Fatin Liyana. Semoga terus aktif berblogging dan menjadi doktor yang dikagumi di masa hadapan nanti.
P/s : Blogger pun dah macam artis sekarangni kan? Bila jumpa blogger famous, rasa macam excited je..Hik3, who know’s one day, blogger lebih dikenali daripada artis? Anything possible rite dengan dunia tanpa sempadan ini..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

31 thoughts on “Fatin Liyana Diserang Hendap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.